Què és una polidora excèntrica?

En moltes ocasions ens podem trobar que és necessari escatar un determinat material com a fusta, cristall, plàstic o metall i que amb una polidora manual trigaríem molt temps. Per això, la polidora excèntrica és perfecta per a usar-se en diferents materials i amb la garantia de deixar tot ben llis.

La polidora excèntrica està composta per un disc d'escatat circular que gira de manera excèntrica, fent que la seva trajectòria sigui diferent i s'obtingui un treball perfecte sense deixar marques rodones.

Perquè serveix una polidora excèntrica?

Aquesta eina elèctrica és perfecta per a polir diferents materials i de diferents formes com pot ser una superfície una mica corbada, ja que la seva forma rodona permet arribar a mes superfície.

A més, la polidora excèntrica és molt pràctica, ja que serveix per a diferents materials com pot ser que vulguis deixar la superfície d'un cotxe llis, o deixar una paret perfectament llisa. Per tant, si el que cerques és una eina que serveix per a diverses opcions de material i forma, la polidora excèntrica és l'eina elèctrica que aquestes buscant, ja que a través de l’ús de diferents tipus de disc pots utilitzar-la a diferents materials.

A FESMÉS tens a la teva disposició un ampli catàleg per a comprar la millor polidora excèntrica.