Cargols i claus

Penja, col·loca i instal·la qualsevol mobiliari de la llar amb cargols i claus! A Fesmés trobaràs la millor selecció de cargols i claus en diferents mides, materials i formats perquè escullis el que s'adeqüi millor a les teves necessitats

Filtrar per:

Filtre

Compra cargols i claus a FESMÉS

Desenvolupa el teu costat més creatiu i construeix tots els teus projectes amb la nostra gran varietat de cargols i claus!

Els cargols i claus són elements fonamentals en el sector del bricolatge i la fusteria, ja que per realitzar qualsevol tasca, ja sigui la de muntar un moble de fusta, penjar un quadre o instal·lar un suport de la televisió, es necessiten comptar amb cargols i claus.

A FESMÉS t'oferim la millor selecció de cargols i claus amb la finalitat que trobis els que s'adaptin a les teves necessitats i et permetin desenvolupar el teu costat més creatiu. No te'ls perdis!

Tipus de claus, cargols i elements de muntatge

En aquesta secció posem al teu abast una gran varietat de cargols i claus, perquè trobis el que realment et vagi bé i puguis muntar i desmuntar tot el que necessitis.

  • Si vas a treballar amb superfícies i mobles de fusta, en aquesta secció  trobaràs cargols específics per a fusta de diferents estils, així com els cargols amb cap pla i cap rodó.
  • Per muntar peces metàl·liques o fabricades en PVC, posem a la teva disposició un gran assortit de cargols rosca xapa en diferents acabats i tipus de cap.
  • Per a la fixació i muntatge de peces, trobaràs cargols rosca mètrica i hexagonals.
  • Per aportar subjecció, rigidesa i fermesa a les instal·lacions, t'oferim varetes roscades.
  • Per mantenir apretades les femelles i cargols, cal comptar amb una volandera, un element de muntatge indispensable.
  • Si estàs buscant elements de muntatge que et permetin penjar quadres i altres materials decoratius al teu habitatge, les claus de ganxo seran la teva millor opció.
  • Per unir peces de fusta, trobaràs una gran varietat de claus amb diferents tipus de cap perquè puguis desenvolupar les teves tasques de bricolatge sense problemes.
  • Finalment, per estilitzar els teus objectes personals i aportar un toc únic i personal, posem a la teva disposició tatxes i xinxetes.

 

Perquè s'utilitzen els caragols?

Els caragols són una forma de subjecció molt utilitzada en la construcció i la fusteria. S'usen per a unir peces de materials com el metall, el plàstic o la fusta.

Es poden utilitzar per a una gran varietat d'aplicacions, des de la fixació d'objectes pesats fins a la creació d'estructures temporals. Algunes de les aplicacions més comunes per als caragols inclouen:

-Ancoratge: Els caragols s'utilitzen sovint per a subjectar objectes pesats al sòl o a altres objectes sòlids. Això és especialment útil en entorns on els objectes han de romandre estables, com en construcció o en àrees industrials.

-Unió: Sovint s'utilitzen caragols per a unir peces metàl·liques juntes. Això és especialment beneficiós en situacions on les peces han de romandre juntes amb força, com quan es treballa amb materials pesats.

-Seguretat: Els caragols es poden usar per a assegurar objectes contra el robatori o el vandalisme. Això és especialment beneficiós en entorns on els objectes han de romandre assegurances, com en botigues o en àrees residencials.

Poden usar-se per a unir peces de fusta, metall o plàstic. També es poden utilitzar per a fixar objectes a la paret o el sòl.

No t'ho perdis i fes un cop d'ull!