Cafeteres, termos i teteres

Descobreix les millors cafeteres italianes, termos i teteres en diferents estils, mides i materials que s'adaptaran a la perfecció amb la decoració de la teva cuina. Entra a Fesmés i troba els millors productes als millors preus

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Material
Color
Filtre

Ets d'aquelles persones que gaudeixen assaborint un bon cafè elaborat de forma tradicional o de les que prefereixen un bon te a primera hora del matí? Si és així, estàs en el lloc perfecte on trobaràs diferents models de cafeteres italianes i teteres en diferents mides i materials, que s'adaptaran a la decoració de la teva llar. Entra a Fesmés i descobreix la millor qualitata preus increïbles.

Perquè escollir una cafetera italiana?

Si ets un amant de el cafè i t'agrada gaudir d'aquest moment de portar el dipòsit amb aigua, posar el cafè mòlt en la reixeta, posar-lo a el foc i començar a olorar aquesta aroma tan aclaparador de el cafè i com a poc a poc va pujant, llavors , la cafetera italiana és la teva cafetera.

Les cafeteres italianes són els models per excel·lència que tothom recorda de la seva infantesa, aquella olor tan peculiar i tradicional de cafè acabat de fer, no s'oblida fàcilment. Descobreix els diferents models de cafeteres italianes perquè s'adaptin a les teves necessitats.

Tipus de cafeteres italianes

Existeixen molts tipus de cafeteres italianes des de les més barates, passant per aquelles que només són per inducció, de diferents colors .... escollir entre la nostra àmplia gamma de cafeteres italianes.

La cafetera italiana tradicional fabricada en alumini, elabora l'autèntic cafè expresso i la seva forma característica de 8 costats de Bialetti, permet una perfecta difusió de la calor que millora l'aroma del cafè. Aquesta cafetera italiana no és apta per a cuines d'inducció ni es pot rentar al rentavaixelles.

Si prefereixes un model més modern, la cafetera italiana model design d'acer inoxidable serà l'opció ideal per a tu. Aquesta cafetera italiana d'acer inoxidable és de les més populars perquè es pot utilitzar en tot tipus de cuines, indiferentment si són cuines de gas, elèctriques o vitroceràmiques (inducció). Es tracta de la típica cafetera que passen els anys i segueix sent un producte imprescindible a la teva cuina.

Pels amants del te, tenim disponibles unes teteres amb tasses extraïbles de ceràmica, amb les que podràs estalviar espai i guanyar funcionalitat. Aquestes teteres amb tasses extraïbles de ceràmica mantenen molt bé la calor, ja que són tasses petites que s'adapten perfectament a les quantitats de la tetera, d'aquesta manera, el te sempre el tindràs calent i llest per prendre.

Per a aquells que s'aixequin amb l'hora justa i no tinguin temps de gaudir d'un bon cafè o te, tenim disponibles els termos d'acer inoxidable que permeten portar dues tasses de cafè o de te sempre amb tu, mantenint la seva temperatura durant hores i permetent prendre el cafè o el te calent.

Nota:

Les cafeteres italianes no es poden rentar al rentavaixelles, per la qual cosa s'han de rentar a mà.