Ceres i tints per fusta

Redecora i transforma al teu gust els mobles de fusta antics i canvia completament el seu estil! Troba a Fesmés ceres i tints que modernitzaran i personalitzaran els teus mobles.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
més... menys
Filtre

Compra la cera o el tint per a fusta ideal a FESMÉS

Som conscients que, amb el pas dels anys, els nostres gustos i preferències van canviant, i aquell moble que vam comprar fa 10 anys amb tota la il·lusió del món perquè ens encantava, avui dia ja no ens agrada i decidim reciclar-lo o llençar-lo directament a les escombraries perquè no volem veure'l més.

Però, i si et digués que tinc la solució per al problema sense necessitat de tirar res al contenidor ni comprar un moble nou? Doncs així és! A FESMÉS trobaràs la millor varietat de ceres i tints perquè trobis el que més t'agradi i puguis crear efecte envelliment. 

Quina cera i tint per a fusta comprar?

En funció del tipus de fusta que vulguis pintar i renovar, hauràs d'escollir un tipus de cera o tint, i, per tant, abans de posar-te mans a l'obra amb la renovació dels teus mobles de fusta, hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes.

En primer lloc, hauràs de saber que, si la superfície que vols pintar és fusta tova, procedent d'àlber o pi, hauràs d'utilitzar tonalitats clares, ja que, en tractar de fustes de baixa densitat, tenen tendència a enfosquir perquè absorbeixen la tinta ràpidament.

En segon lloc, si la fusta que vols tintar és una fusta dura, hauràs d'aplicar diverses capes de tinta fins a aconseguir el color desitjat, ja que al no absorbir la tinta de manera ràpida, costarà més aconseguir la tonalitat desitjada. Per tant, parell aquest tipus de fustes es recomanen colors foscos.

Quin tipus de ceres i tints per a fusta trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de ceres i tints per als teus mobles de fusta, entre els quals podem trobar:

  1. Cera a l'antiga, és un tipus de cera tradicional, amb un 40% de cera verge d'abella i trementina. No conté silicones, desprèn una agradable olor i nodreix la fusta. 
  2. Cera black bison, formada per cera vegetal, col·loquialment anomenada cera d'antiquari. Aporta brillantor, resistència i gran durabilitat.
  3. Cera acolorida o metal·litzada, ideal per aconseguir l'efecte patinat sobre qualsevol tipus de pintura o superfície de fusta. No és un tipus de cera greix, aporta reflexos metal·litzats i un aspecte setinat. 
  4. Cera chalk finish, cera natural que proporciona un aspecte brillant vellutat, ideal per a protegir i mantenir en perfecte estat el mobiliari de fusta que s'ha pintat amb pintures al guix. 
  5. Laca d'acabat, és una de les millors opcions per segellar la pintura, al mateix temps que aporta protecció a la superfície de fusta contra possibles cops i esgarrapades. Ofereix un acabat molt elegant, ideal per realçar la bellesa de la fusta. Tint per a fusta acrílic, perfecte per aplicar en qualsevol superfície de fusta, ja que realça les vetes de la fusta i aporta un color uniforme a la fusta.
  6. Drap de cotó, una mena de bola, formada per fils que permet aplicar de manera uniforme els tints i ceres en la fusta. A més, a diferència de qualsevol drap de cotó, la monyeca torna la totalitat dels líquids absorbits, millorant i aprofitant el rendiment dels productes aplicats.