Rebedors

Vols impressionar a tot aquell que entri a casa teva? A fesmés t'oferim els millors mobles rebedors en diferents models, estils i acabats que enamoraran als teus convidats.

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Troba el moble rebedor ideal per a la llar i la teva decoració.

Si vols lluir d'una entrada bonica i elegant en fesmés podràs trobar una gran selecció de rebedors rústics i rebedors moderns que aportaran estil i calidesa al teu habitatge. Fes sentir als teus com a casa!

Sabies que un rebedor diu molt de la casa? El rebedor és el primer que es veu a l'entrar en una casa, si vols un disseny únic per a la teva casa no dubtis a escollir un rebedor modern, si vols un disseny clàssic la millor opció seria una mica més senzill.

Quin estil de rebedors trobaràs a FESMÉS?

Si vols transmetre un estil decoratiu modern i elegant, els mobles rebedor moderns seran el teu millor opció, ja que es caracteritzen pels seus dissenys d'última tendència, combinant diferents formes i acabats amb la finalitat d'aportar un toc decoratiu diferent que sorprendrà a tots els teus convidats , amics i familiars. A més, podràs completar-lo amb mobles menjador moderns amb la finalitat de seguir la mateixa línia decorativa al teu habitatge.

Si en cas contrari, prefereixes mantenir una línia decorativa rústica que aporti calidesa i generi un ambient acollidor, familiar, tradicional i trempat a l'entrar a casa, els mobles rústics seran perfectes per a tu. Aquests mobles es caracteritzen per seguir una línia decorativa d'estil campestre basada en els diferents tipus de fusta, acabats i colors.

Independentment de l'estil que prefereixis, hauràs d'escollir un rebedor o un altre que provoqui bona impressió, ja que serà el reflex de la resta de l'habitatge i per aquest motiu, ha de donar bona imatge, a més de la seva funcionalitat, que servirà per mantenir l'ordre en l'entrada, deixar les bosses, claus i altres objectes personals.

FAQs

Per a què s'utilitza un moble rebedor?

Un moble rebedor, també conegut com a moble d'entrada, s'utilitza per a decorar i organitzar el rebedor o hall d'entrada d'una casa o habitació. Es tracta d'un moble versàtil, que se sol utilitzar per a crear una primera bona impressió. També és en si mateix un moble d'emmagatzematge ja que, la majoria dels mobles rebedor, solen tenir calaixos incorporats per a guardar diferents objectes o fins i tot miralls d'arranjament personal.

Quins tipus de mobles rebedors hi ha en FESMÉS?

A FESMÉS comptem amb dos mobles rebedors diferents, una gamma amb mirall i espai d’emmagatzematge, i una altra en consola. Els mobles rebedors amb mirall són d'estil modern i minimalista per a crear ambients elegants. En canvi, les consoles de FESMÉS tenen un disseny més funcional, ideals per emmagatzemar sabates i pertinences del dia a dia.