Marcs per fotos

mmarca els teus records més especials i llueix-los amb els marcs de fotos! Tenim els millors marcs per fotos, en una gran varietat de dissenys.

Filtrar per:

Tipus de producte
Mides foto (mm)
Filtre

En tot habitatge sempre hi ha present una zona o un racó especial, que reflecteix l'estil personal de cadascú, i en el qual solen estar present les fotografies familiars i amb amics, i la veritat sigui dita, però quin sentit tindria una llar sense aquest toc decoratiu tan familiar?

A Fesmés t'oferim la millor selecció de marcs per a fotos, en els quals podràs plasmar, de manera permanent, els teus millors moments envoltats de la gent que més estimes.

Quin tipus de marcs per a fotos trobaràs?

Si vols decorar una paret o un moble amb diferents fotografies, els marcs per a fotos múltiples seran perfectes, ja que es caracteritzen per estar formats per un conjunt de marcs per a fotos en els quals no hauràs de decidir-te per una única foto, sinó que podràs lluir  les teves fotos preferides per recordar i rememorar aquests records que tan feliç et fan. A més, podràs optar per una gran varietat de dissenys de marcs per a fotos múltiples i escollir aquell que més t'agradi i el que millor combini amb l'espai i estil decoratiu del teu habitatge.

Si el que estàs buscant és un marc de foto especial, per emmarcar aquella foto que té un gran significat per a tu, posem a la teva disposició marcs per a fotos individuals, en diferents mides i estils, perquè puguis adaptar la fotografia al marc sense cap tipus de problema. A més, també disposem d'una gran selecció de quadres moderns per poder complementar les teves opcions de decoració.

Com decorar marcs de fotos 

Una vegada tinguis ja seleccionats els teus marcs de fotos, és un bon moment per a personalitzar-los i donar-los el teu toc únic. Així que algunes de les idees més usades per a decorar marcs de fotos, són els papers de colors i patrons. Sempre pots embolicar una part de voltant per a donar-li un disseny nou i diferencial.

D'altra banda, per a decorar els marcs de fotos també es pot utilitzar un pinzell per a aplicar un parell de línies horitzontals en els laterals del marc, amb color daurat o platejat. Això sí, els nostres marcs de fotos estan pensats per a oferir-te una gran varietat d'opcions. De tota manera, sempre ets lliure de poder decorar-los i afegir-los el teu toc una vegada els tinguis posats a casa, així que endavant!

On comprar marcs de fotos

Des de FesMés t'oferim una gran varietat on comprar marcs de fotos. A més, treballem per a oferir-te les opcions que més s'adaptin a les teves necessitats. Això significa que pots realitzar la teva comanda a través de la nostra botiga en línia i triar el lliurament que millor et vingui.

D'una banda, pots triar l'enviament a domicili perquè et manem directament el marc de fotos que hagis triat fins a la teva casa. Però també, pots optar per la recollida en botiga, amb el que realitzes el pagament de manera en línia i reculls el teu marc de fotos a la botiga més pròxima.

A què estàs esperant? Tan sols has de fer una ullada i triar els marcs de fotos que més t'agradin!