Rasclets i escombres jardí

Descobreix a FESMÉS la millor selecció de rasclets i escombres que s'encarregaran de deixar el teu jardí impol·lut. Tria el model que més t'agradi i gaudeix com mai de jardí!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Alçada (mm)
Nº de pues
Filtre

Compra rasclets i escombres per a jardí a FESMÉS

T'agradaria aconseguir un jardí ben net, sense restes de fulles ni pinassa? Si és així, estàs al lloc adequat!

A FESMÉS volem que gaudeixis d'un jardí impol·lut, ja que en moltes ocasions, per simple mandra o bé, per no comptar amb els estris de jardineria necessaris, anem descuidant el jardí fins que arriba el bon temps i de cop i volta, ens adonem la importància que tenen els rasclets i les escombres de jardí.

Per tant, si la teva intenció és preparar el jardí per al bon temps i gaudir dels teus espais exteriors per desconnectar de la rutina i carregar piles, et caldrà comptar amb una escombra o rasclet que et permeti deixar el jardí preparat per al seu ús i gaudi.

Per a què serveixen els rasclets i les escombres per a jardí?

Els rasclets se solen utilitzar per dur a terme les tasques de jardineria, agrícoles i de neteja, ja que són molt versàtils i es poden utilitzar  per remoure la terra, amb la finalitat que així rebi millor la llum solar i pugui entrar millor l' aigua, afavorint a les labors agrícoles i per tant, és una eina molt utilitzada per plantar llavors i aconseguir tenir un bon hort. A més, també permet netejar el jardí del teu habitatge, ja que gràcies a la forma tan característica que tenen, aconsegueixen arrossegar amb les seves pues els diferents residus que poden haver al jardí, així com fulles o pinassa.

Les escombres per a jardí, com el seu propi nom indica, són escombres específiques per als exteriors de l'habitatge, ja que es caracteritzen per ser molt més robustes i resistents que les d'ús interior. Aquest tipus d'escombres et permeten treure fulles i altres residus que estiguin incrustats tant en gespa com en superfícies de terra.

Per què comprar un rasclet o escombra de jardí?

A diferència d'altres eines de jardineria, els rasclets i les escombres de jardí es caracteritzen per tenir la capacitat d'eliminar fulles, branques i altres residus que s'hagi pogut anar acumulant al jardí, ja que, independentment si la superfície està mullada o no , en utilitzar un rasclet o una escombra de jardí, t'asseguraràs de deixar el jardí en perfectes condicions.

Quin tipus de rasclet i escombra escollir?

D'una banda, per netejar, mantenir i preparar les superfícies de terra, et caldrà comptar amb un rasclet amb pues, que et permeti arrossegar els residus i eliminar les males herbes, deixant la superfície neta i llista. En aquesta secció podràs escollir entre rasclets de 12, 14 o 16 pues.

D'altra banda, les escombres per jardí també formaran part dels estris indispensables que et permetran mantenir l'exterior de la llar impol·lut.

A Fesmés t'oferim escombres amb raspall de fibres dures, ideals per a desincrustar la brutícia, eliminar taques de floridura o humitats i també trobaràs escombres per a la gespa i escombres amb pues, específiques per a retirar les fulles que s'hagin anat dipositant en la superfície, amb la finalitat que puguis netejar la gespa, ja sigui artificial o natural.