Què són les pistoles de silicona?

Les pistoles de silicona són una de les eines imprescindibles i necessàries que s'utilitzen per aplicar correctament els cartutxos de silicona o massilla, i, per tant, s'han convertit en l'element indispensable per poder fer els treballs de bricolatge i construcció.

La silicona la trobem en diferents formats, però, normalment sol anar introduïda en uns cartutxos o cilindres de plàstic que requereixen una pistola de silicona per poder aplicar correctament el material, aconseguint l'adherència desitjada.

Per què comprar una pistola silicona?

Si ets un amant del bricolatge o la construcció, i t'agrada fer els teus treballs de forma perfecta i impol·luta, necessitaràs comptar amb una pistola segelladora que et permeti aplicar les silicones i massilles amb total precisió i perfecció.

De manera que, si necessites segellar juntes, realitzar farcits o enganxar diferents materials de construcció, així com fusta, rajoles o pedres, hauràs de comprar una pistola de silicona.

Com funcionen les pistoles segelladores?

Qualsevol pistola segelladora, independentment de la mida, ha de ser fàcil de manejar i maniobrar, amb la finalitat de deixar les juntes perfectes i aconseguir un acabat impol·lut.

La silicona, a l'ésser un material amb gran consistència, es necessita una pistola segelladora per extreure i aplicar la silicona correctament. A més, venen en format de cartutxos que es col·loquen a la pistola i amb una vareta del darrere, s'empeny la silicona o massilla al mateix temps que s'estreny el gatell de la pistola i a poc a poc va sortint la silicona, amb l'objectiu de fer un treball de bricolatge, net, preciós i perfecte.

Característiques de les pistoles de pressió segelladores

Les pistoles de pressió per aplicar la silicona compten amb les següents característiques:

  1. Funcionen amb cartutxos de silicona o acrílics.
  2. Tenen un gatell que empeny un percussor.
  3. Són més pesades que les pistoles de calor, perquè no estan fabricades en plàstic sinó en metall.
  4. Acostumen a ser més grans que les pistoles de calor, ja que han d'incorporar els cartutxos per aplicar la silicona.
  5. Són assequibles a totes les butxaques.
  6. La seva principal funció és la d'omplir i segellar juntes i enganxar materials de construcció.