Cargols barraquers

Estàs buscant diversitat de cargols barraquers que et permetin treure el teu costat més creatiu i gaudir del bricolatge? A Fesmés trobaràs totes les mesures per als teus treballs. Corre i posa't mans a l'obra!

Filtrar per:

Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
Filtre

Què són els cargols barraquers?

Els cargols barraquers o els cargols de cap hexagonal són cargols que s'utilitzen habitualment en aplicacions estructurals, ja que disposen d'una gran resistència mecànica i un cap hexagonal que permet l'aplicació d'una gran força de collament.

Es caracteritzen pel seu cap hexagonal i la seva rosca fina, la qual cosa els permet caragolar-se i descaragolar-se amb facilitat. Aquests caragols són molt versàtils i poden usar-se per a una varietat de projectes, des de la construcció de mobles fins a la reparació d'objectes de la llar.

A més, són molt populars perquè són fàcils d'usar i es poden trobar fàcilment.

Per què es fan servir els cargols barraquers?

Els cargols barraquers s'utilitzen en el muntatge de tota mena d'estructures: fixació de tot tipus de ferramenta metàl·lica a fusta (amb trepant previ sobre la fusta), unió de muntants entre si de fusta, cargolar bigues o pilars a la paret, etc.
Nota: els cargols de cap hexagonal necessiten pretrepanat previ o trepant guia perquè no s'esquerdi o no s'obri la fusta. També són aptes per utilitzar amb tac d'expansió de niló per a la fixació de tot tipus d'elements a la paret.

Els caragols barraquers són un tipus de caragol que s'utilitza en moltes aplicacions diferents.

Principals avantatges dels tirafons de cap hexagonal:

- Alta qualitat amb gran resistència mecànica.
- Cap hexagonal per fixar-lo amb clau anglesa, fixa o de got. Asseguren un parell de collament molt elevat.
- Acabat zincat: ideal en aplicacions vistes gràcies a la gran qualitat d'acabat i uniformitat, protecció contra la corrosió, pintable i cost més econòmic que el galvanitzat o l'inoxidable.

Els caragols barraquers estan fets d'un material molt resistent, la qual cosa els permet suportar grans quantitats de pes

Comptem amb una àmplia varietat de caragols barraquers en diferents grandàries i estils segons les teves necessitats específiques. També podràs trobar altres varietats de caragols com els caragols per a fusta o els caragols de rosca.

En la nostra web també podràs trobar diferents eines elèctriques que podran complementar l'ús d'aquests caragols com és el cas és els trepants i tornavisos.