Productes químics per piscines

Productes químics per a piscines, imprescindibles per a un correcte tractament de l'aigua. Troba tot tipus de clors, algicides, reguladors de PH i productes per mantenir l'aigua en perfecte estat.

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Marca
Capacitat (kg)
Capacitat (lt)
Filtre

Compra clor i productes químics per tractar l'aigua

Si comptes amb una piscina a la llar o tens la idea d'adquirir una, et caldrà saber que l'aigua de qualsevol piscina ha de ser tractada adequadament, amb la finalitat de mantenir el seu estat en perfectes condicions, evitant així tota mena de bacteris i fongs.

De manera que, si vols gaudir d'una piscina neta i impol·luta, estàs al lloc adequat! A FESMÉS t'oferim un ampli ventall de productes per a piscina, amb l'objectiu que trobis el que necessites per gaudir d'una aigua neta i tractada, ideal per banyar-se durant hores i gaudir d'un bon dia a la teva piscina.

Què és el clor i el pH de l'aigua?

El clor és un dels productes químics indispensables que s'encarrega d'evitar la proliferació de microorganismes dins l'aigua, aconseguint desinfectar i mantenir l'aigua en un estat òptim.

El pH de l'aigua ens permet saber en tot moment si la piscina està en bon estat o no, ja que ens indica si una substància és àcida o bàsica i, per tant, un control del pH és de vital importància per fer un correcte manteniment de la piscina.

Per què comprar clor per a piscina i productes químics?

El clor per a piscina i els productes químics són essencials per dur a terme un correcte manteniment de l'aigua, ja que, independentment del tipus de piscina que tinguis, ja sigui una piscina d'obra o bé una piscina de plàstic, et caldrà tractar l'aigua adequadament per evitar que es posi verda i en conseqüència, es faci malbé.

Per tant, fer un manteniment de la piscina és d'essencial per poder així gaudir d'una aigua neta i, sobretot, d'una aigua segura per a la salut.

Quin tipus de productes per a piscines trobaràs a FESMES?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de productes per al manteniment de piscines, entre els quals trobaràs els següents:

  1. Analitzador de clor i pH, indispensable per saber si el pH de l'aigua és l'adequat i està entre els valors 7,2 i 7,6 o bé, està desajustat i necessita anivellar. En funció del nivell que hagi sortit, hauràs d'utilitzar un incrementador o minorador de pH.
  2. Tractament per piscines infantils, ideal per mantenir l'aigua neta i clara a les piscines infantils que no tenen filtre.
  3. Clor per a piscines, producte fonamental per desinfectar de manera ràpida l'aigua de la piscina. A més, es troba en diferents formats, ja que vaig poder ser clor granulat, clor líquid o clor en pastilles, amb diferents tipus de dissolució.
  4. Minoradors i reductors pH, com el seu propi nom indica, s'encara de reduir els nivells de pH per intentar anivellar i aconseguir els valors indicats.
  5. Incrementador Ph, és un producte químic que té com a funció incrementar els nivells baixos de pH fins a aconseguir els valors òptims.
  6. Algicides, prevenen l'aparició d'algues, ja que és un producte químic compost per sal amb clorador salí, a més d'evitar l'aparició d'incrustacions calcàries.
  7. Floculant per a piscines, s'encarrega de facilitar la neteja de fons de la piscina i d'eliminar la terbolesa, aconseguint mantenir l'aigua neta i transparent. A més, també ajuda a mantenir el pH en els valors adequats.
  8. Invernador per a piscina, producte fonamental per mantenir i tractar l'aigua durant els mesos d'hivern, aconseguint que estigui en bones condicions quan arribi la temporada d'estiu. Aquest producte evita que l'aigua es podreixi i es reprodueixin algues, mantenint-la neta i transparent.
  9. Estabilitzador de clor, com el seu propi nom indica, s'encarrega de mantenir els nivells de clor adequats, evitant l'eliminació del clor per la radiació dels rajos solars.
  10. Netejadors de piscina, s'encarreguen de mantenir l'aigua neta i eliminar les possibles incrustacions calcàries que hagin aparegut.
  11. Sorra per a piscina, és un tipus de sorra que es col·loca en els filtres i depuradores de les piscines per netejar l'aigua.
  12. Sal per a piscina, és un tipus de sal adequada per a qualsevol model de clorador salí. Ofereix un tractament eficaç per a tot tipus de piscines.