Protecció per pintar

.Descobreix la millor varietat de productes que et permetran protegir qualsevol superfície, ja sigui el sòl, objectes personals o el mobiliari de la llar abans de començar a pintar. Entra a FESMÉS i pinta de forma neta i segura!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Amplada (mm)
Longitud (mt)
Mides (mt)
Talla
Filtre

Comprar protecció per a pintar

La protecció de mobiliari, terres, parets o elements elèctrics és imprescindible i el pas previ abans de fer qualsevol treball de pintura. En aquesta secció trobaràs tot el necessari per preparar les superfícies i la protecció de sòls, mobles, parets, etc.

Per què comprar productes per protegir les superfícies de taques de pintura?

Abans de posar-nos mans a l'obra amb la pintura i renovar l'aspecte de qualsevol superfície, moble, estada o lloc, cal ser previnguts i tenir en compte que la pintura és un tipus de material que pot tacar i per tant, hem de tenir cura a l'hora de pintar les parets per no ocasionar una trencadissa.

De manera que, si vols assegurar de no malmetre ni tacar res, hauràs de comptar amb tot el necessari per garantir una bona protecció a les diferents superfícies i objectes personals que estiguin presents en el lloc que vulguis pintar. Per a aconseguir els acabats més perfectes, podem comptar amb diferents protectors i plàstics per a pintar i tapar mobles.

Quins productes puc trobar per protegir abans de pintar?

Des de FESMÉS posem a la teva disposició protectors per a protegir els teus mobles, sòls i altres superfícies enfront de taques o esquitxades de pintura. Al nostre catàleg trobaràs diferents materials i plàstics protectors per a pintar.

Paper amb cinta: es fabrica amb paper kraft i cinta d'emmascarar adhesiva en una de les caps. El paper amb cinta s'utilitza per a la protecció de superfícies, i a l'ésser adhesiu, s'evita que es mogui amb els corrents d'aire. Ofereixen gran resistència als trencaments i a la humitat.

Paper de protecció: fabricat amb paper kraft, està ideat per a la protecció en qualsevol treball de pintura a un preu molt econòmic. Aquest paper de protecció habitualment s'utilitza per protegir els sòls, sòcols, marcs inferiors contra les esquitxades o taques de pintura. Disponible en diferents mides perquè s'adaptin a tot tipus de superfícies.

Plàstic amb cinta macrepair: fabricat en polietilè d'alta densitat i cinta krepp. És un plàstic per tapar mobles molt resistent a les altes temperatures i serveix per cobrir superfícies de forma molt ràpida, gràcies a la seva càrrega electrostàtica. Evita el lliscament i les esquitxades de les pintures gràcies al tractament corona.

Plàstics cobreix tot: fabricats en polietilè amb diferents gruixos per a la protecció de grans superfícies i diferents mobles de la llar: mobles de saló, taules de menjador, sofàs, dormitoris, etc. Protegeix de forma ràpida totes les superfícies de taques i esquitxades de pintura.

Feltres cobreix sòls: teixit en làmines i film de polietieno que li atorga propietats antilliscants. Els feltres són ideals per protegir sòls delicats com els parquets o porcellànics de ratllades, cops i taques de pintura.

Granotes de protecció i fundes per a sabates: ofereixen protecció i comoditat contra les taques, la brutícia i les esquitxades de la pintura. Els micos de treball són transpirables, ergonòmics i se subministren amb caputxa i cremallera per a una protecció total i facilitar el vestit i desvestit.

Propietats i avantatges dels productes per protegir de la pintura:

Paper Kraft: Es caracteritza principalment per la seva gran resistència al trencament i a la humitat, a més del seu gran poder d'absorció. Aquest tipus de paper és reciclable i resisteix durant una hora fins a 60ºC.
Plàstic de polietilè: Un dels principals avantatges que caracteritzen el plàstic de polietilè és que és resistent als dissolvents, capaç de suportar altes temperatures en processos d'assecatge en cabines de pintura. A més, aquest plàstic protector per pintar es pot tallar fàcilment amb la mà i permet talls rectes gràcies a la seva formulació específica.
Plàstics de protecció i cobreix tot: És un producte reciclable amb bon aïllament i impermeabilització. També presenten gran resistència als trencaments i esqueixes.
Feltres cobre sols: Es caracteritzen per ser antilliscants, aïllants i impermeables, a més de la gran resistència que presenten davant les ratllades i cops. A més, es pot reutilitzar tantes vegades com necessitis.