Transportins per gos i gat

Emporta't a la teva mascota a tot arreu amb els nostres transportins per a gossos i gats! Troba a Fesmés transportins per a gats i gossos grans, mitjans i petits i fes-te amb el teu. Gaudeix d'unes vacances familiars al complet!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Pes suportat (kg)
Filtre

Si ets un amant dels animals i comptes amb un gat o un gos a la llar, sabràs la importància que tenen els transportins per gos i gat, ja que et permeten transportar la teva mascota a tot arreu de manera senzilla i còmoda.

 A FESMÉS posem a la teva disposició la millor selecció de transportins per a gats i gossos en diferents dissenys, colors i mesures, perquè trobis el que més t'agradi.

Per què comprar un transportí per a gossos i gats?

Els gossos i els gats es consideren el millor amic que podem tenir, ja que a més d'aportar-nos companyia i dolçor, s'encarreguen d'alegrar-nos el nostre dia a dia, perquè malgrat el nostre estat d'ànim, sempre ens treuen aquest somriure que ens canvia d’humor.
Afortunadament, avui en dia els llocs estan cada vegada més adaptats al món de les mascotes, i per sort, cada vegada és més comú que els gossos i els gats puguin entrar a restaurants, botigues, hotels i altres establiments sense posar cap mena d'impediment. Per tant, et caldrà comptar amb un transportí que et permeti traslladar a la teva mascota d'un costat a l'altre perquè estigui sempre amb tu. Tria el model i mida que més t'agradi i no et separis del teu gos o gat!

Quin tipus de transportins i motxilles per gossos trobaràs?

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de transportins tant per gos com per gat, entre els quals diferenciem els següents:

  1. Motxilles de transport per a gossos, són un dels mitjans de transport més còmodes per traslladar gossos de petites dimensions, ja que compten amb coixins encoixinats i corretges de seguretat.
  2. Transportins per a gossos i gats, es caracteritzen per la seva gran rigidesa i per tenir una porta que permet l'entrada i sortida dels gossos sense cap dificultat. A més, estan fabricats per poder-los transportar al cotxe, ja que també tenen accessoris de seguretat per incorporar el cinturó del cotxe.
  3. Caixes de sorra per gat, són una opció estupenda tant per traslladar els gats com per millorar la seva higiene, ja que estan compostes per una porta que facilita l'entrada i sortida del gat, un filtre antiolor que elimina les males olors i una nansa superior que facilita el transport.
  4. Bosses per caixes de sorra, es col·loquen a la part inferior de les caixes de sorra per facilitar la tasca de neteja, ja que en recollir la bossa, dins quedarà la sorra bruta ben recollida i només hauràs de tirar la bossa i canviar-la per una de nova.
  5. Catifa per a gats, són el complement fonamental de les caixes de sorra per a gats, ja que es col·loquen a l'entrada i permeten que la sorra es quedi a la catifa, evitant així que s'embruti el terra.

 

Avantatges de comprar un transportí per a gats i gossos

Comptar amb un transportí és una de les millors decisions que pots prendre en relació amb la teva mascota, ja que t'aportarà un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

Et permeten transportar a la teva mascota a qualsevol lloc, ja sigui per anar a veterinari, de viatge, etc.

Ofereixen seguretat i comoditat.

T'aporten tranquil·litat, en saber que la teva mascota compta amb un transportí segur, que et permet desplaçar-la d'un costat a l'altre sense problemes.

Gran varietat de models, mides i dissenys, que s'adapten a la teva mascota.

Fàcils de netejar.

Resistents i duradors.