Compra balises solars per a Jardí en FESMÉS

Per gaudir al màxim dels espais exteriors de la nostra llar en hores de poca il·luminació natural hem de comptar amb les millors opcions d'il·luminació per exterior, i les balises solars de jardí són una elecció immillorable.

Tria entre els models que oferim en FESMÉS per a il·luminar el teu jardí a través de balises que compten amb sistemes d'alimentació solar sostenibles.

Què és una balisa solar?

Les balises solars són llums que es carreguen a través de bresques solars i emmagatzemen la seva càrrega en bateries recarregables. Aquesta càrrega permet que a la nit puguin il·luminar espais d'exterior mitjançant el seu sistema d'il·luminació LED.

Quin tipus de balises solars trobaràs en el nostre catàleg?

Comptem amb una àmplia gamma de balises solars LED, de diferents estils i materials. Triar aquella que encaixa millor amb la resta dels teus mobles de jardí i terrassa.

Aquests son els models de balises de sòl per a il·luminació exterior que trobaràs al nostre catàleg:

- Balises cilíndriques: comptem amb diverses balises en forma cilíndrica de diferents diàmetres i alçades. Es tracta d'un dels models més populars del mercat per a la il·luminació d'exteriors.

- Balises rodones: comptem amb una gamma de balises en forma de bola perfectes per a generar una il·luminació intensa a través d'una potent llum blanca.

- Balises amb forma de torxa: disposem de packs de torxes solars LED recarregables a través d’alimentació solar. Aquestes generen una il·luminació amb efecte flama que genera una ambientació molt càlida en ambients exteriors.

- Balises amb forma de focus: si el que necessites és un tipus d'il·luminació direccional, l'alternativa més adequada són aquestes llums focals. Es tracta de l’opció més utilitzada per a il·luminar zones d'accés i pas.

- Balises en forma de flama: es tracta del model més silvestre de balises recarregables. Ofereixen una llum càlida que simula l'efecte del foc a través de la seva il·luminació LED.

- Balises amb forma d'ocell:  són  balises més divertides del nostre catàleg. Aquest model disposa d'un assortiment de colors que resultarà d'allò més divertit per als més petits de la llar.

Com triar la balisa solar per a jardí adequada

Abans de triar la balisa et recomanem que tinguis en compte els següents elements per poder escollir la il·luminació més adecuada pel teu jardí:

- Material: comptem amb balises de diferents materials com a acer inoxidable o plàstic. Materials resistents a la humitat i a les condicions climàtiques dels ambients exteriors.

- Autonomia: abans de triar el model, és important tenir en compte que no totes les balises ofereixen les mateixes hores d'autonomia. Aquesta autonomia pot variar entre les 6 i les 8 hores d'il·luminació ininterrompuda.

- Temps de càrrega: cada model disposa d'un tipus de bateria diferent, i, per tant, un temps de càrrega variable.

Acompanya les teves balises solars amb les millors bombetes LED del nostre catàleg i aconsegueix la il·luminació més estètica i eficient a les teves zones de jardí i terrassa.