Si ets un amant de la natura i vols donar un toc decoratiu original a les diferents estances de la llar, estàs al lloc adequat. A Fesmés t'oferim la millor selecció d'estors de bambú en diferents acabats perquè triïs el que més t'agradi per a cada estada i aconsegueixis l'ambient desitjat.

Quins avantatges tenen els estors de bambú?

Els estors de bambú són una alternativa a les cortines tradicionals, ja que s'adapten a qualsevol estada de la llar, transformant-la en un espai original i atractiu. Actuen de regulador de temperatures, i, per tant, se solen col·locar a l'interior dels habitatges per reduir les altes temperatures, garantint la frescor a les diferents estances de la llar. A més, en l'incorporar la fusta com a element decoratiu de la llar, podràs combinar-los amb un altre estil d'estors, com poden els estors nit i dia barats, i aconseguir transformar els espais més freds de la teva llar en càlids i acollidors.

El principal avantatge que desenvolupen els estors de bambú és que són molt versàtils, ja que es poden col·locar tant a l'interior de l'habitatge com a l'exterior, gràcies a la seva gran resistència i durabilitat, podent amortitzar al màxim el seu ús. D'aquesta manera, en una mateixa estada podràs col·locar un estor de bambú amb un estor paqueto, i combinar diferents estils decoratius, creant espais  originals.

Com s'instal·len els estors de bambú?

S'instal·len de manera molt senzilla, ja que, a diferència de les altres cortines, els estors de bambú són universals i compten amb suports en forma de ganxo per a col·locar a la paret o al sostre. Simplement s'han de collar a la paret i posar-hi les anelles.

El sistema que s'utilitza per recollir o estendre els llistons de fusta és el sistema de cordó i politja que ja ve prèviament instal·lat. A més, l’estor de bambú ja té incorporat un sistema de fre perquè puguis enrotllar i aturar l’estor a l'alçada desitjada.

Com es netegen els estors de bambú?

Els estors de bambú són molt fàcils de netejar, ja que pots utilitzar un drap humit o bé una netejadora de vapor que absorbeixi la pols.

Per què comprar un estor de bambú?

Un estor de bambú sempre és una bona elecció si vols aconseguir un ambient més rústic per a casa teva. Gràcies a la fusta, es pot combinar amb detalls d'estil vintage o més modern, fins i tot combinar-ho amb tocs de natura a través de plantes i flors per aconseguir aquest toc rústic que tant desitges.

Si casa teva està en una zona de platja, l'estor bambú serà el teu millor aliat. Si dubtes entre aquest tipus d'estor i/o cortina, no ho dubtis, ja que gràcies al pany semitranslúcid, parotarà calidesa però deixarà passar els raigs del sol als capvespres d'estiu.