Escaires metàl·lics

Si busques un suport per als teus prestatges, l'escaire metàl·lic en diferents dissenys que es convertirà en el suport ideal de les prestatgeries i baldes.

Filtrar per:

Mides (mm)
més... menys
Filtre

Què és un escaire metàl·lic per baldes?

Un escaire metàl·lic per baldes és el complement ideal que necessiten els prestatges de paret, ja que realitza la funció de suport, aconseguint així sostenir el moble a la paret de forma elegant i amb estil. A més, els escaires t'ajuden a definir el teu propi estil decoratiu, podent-los combinar amb qualsevol material i color.

Compra online el millor escaire metàl·lic

Estàs buscant un suport per als prestatges del teu habitatge que aporti un toc decoratiu diferencial i millori l'estètica i imatge dels teus mobles? Si és així, FESMÉS et porta la solució! I és que les esquadres metàl·liques són molt útils en varietat de situacions, com en prestatges de paret.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció d'escaires metàl·lics en diferents mides, colors i formes, que milloraran l'aspecte dels teus prestatges. Sona bé, oi?

Únicament hauràs d'escollir el prestatge de paret que més t'agradi i completar-lo amb una de les nostres esquadres  amb la finalitat de fer-te el moble completament al teu gust. No esperis més i tria un dels nostres escaires metàl·lics!

Ús dels escaires metàl·lics per fixació

Les esquadres metàl·liques, a més de fer el treball de fixació, com podria fer una peça d'assemblatge, et permet decorar i oferir un major angle de suport. És per això que s'usen comunament en el muntatge de baldes o prestatgeries subjectades en paret, perquè ofereixen un suport òptim i la seva grandària els permet lluir-se com es mereixen. Per tot això, les esquadres metàl·liques es converteixen en una peça clau dins de la decoració d'una llar, a més de fer d'assemblatge entre balda i paret.

Quin tipus d'escaires metàl·lics trobaràs?

A FESMÉS t'oferim una gran varietat d'escaires metàl·lics perquè trobis el que més t'agradi i millor combini amb els teus mobles. Entre els diferents estils, destaquem els següents:

  1. Escaire decoratiu, és la millor opció si estàs buscant canviar l'estil decoratiu dels prestatges del teu habitatge, ja que amb aquest tipus d'escaires, aconseguiràs estilitzar el prestatge i donar-li aquest toc decoratiu diferencial que renovarà l'ambient de l'estada.
  2. Escaire estampat, són escaires resistents i fabricats en acer, ideals per a realitzar el muntatge de prestatges i baldes d'estil funcional.
  3. Escaire palometa, són un tipus d'escaires que compten amb molta capacitat de càrrega, una opció estupenda per muntar prestatges funcionals o que hagin de suportar molt de pes.
  4. Escaire recta, ideals per estilitzar les baldes del teu habitatge, ja que compten amb un disseny senzill que aporta un toc fi i discret als prestatges de la llar.
  5. Escaire reforçat, són escaires fabricats en acer que es caracteritzen per la gran capacitat de càrrega, ja que suporten fins a 100kg, ideals per a col·locar en prestatges funcionals, així com a les baldes que s'ubiquen a garatges o oficines que han de suportar molta càrrega.
  6. Escaire rústic, és una opció estupenda per canviar l'estil decoratiu dels prestatges del teu habitatge, aportant així un toc rústic a la llar.


Avantatges dels escaires metàl·lics decoratius

Els escaires metàl·lics decoratius són dels més buscats, ja que a més de realitzar la funció bàsica i fonamental d'un escaire, que és la de sostenir i aguantar els prestatges a la paret,  també són decoratius i milloren el disseny de les baldes.

Aquest tipus d'escaires estilitzen qualsevol prestatge, desenvolupant la capacitat de poder transformar l'aspecte del mobiliari, millorant tant el seu aspecte com el seu disseny. Te'ls  perdràs? Fes un cop d'ull i troba l'ideal per a tu! Esperem que puguis trobar l'escaire metàl·lic que més s'adapta al teu estil.