Material elèctric

Descobreix la millor varietat de material elèctric i equipa completament la seva vivenda! A FESMÉS trobaràs des climatització, domòtica i mecanismes, fins a cables, bases d'endoll i accessoris per a TV. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
més... menys
Potència (W)
més... menys
Sensor
Filtre

Compra material elèctric online

Si tens pensat equipar el teu habitatge, modernitzant els mecanismes, renovant la climatització o reemplaçant cables, accessoris, bases d'endoll, entre altres petits materials elèctrics, has trobat el millor lloc!

En aquesta secció trobaràs tot el necessari per fer de l'habitatge el teu lloc preferit, en el qual podràs gaudir de les màximes comoditats amb els nostres productes de domòtica i material elèctric. No esperis més i fes un cop d'ull!

Quin tipus de material elèctric trobaràs a FESMÉS?

A Fesmés hem preparat la millor selecció de materials elèctrics perquè trobis el que realment necessitis i s'adapti completament a les teves necessitats. Entre els diferents materials elèctrics, diferenciem els següents:

  1. Climatització, dispositius essencials per pal·liar la calor i aconseguir un ambient idoni en les diferents estances de la llar.
  2. Llanternes, elements de caràcter essencial que han d'estar presents en qualsevol habitatge, ja que en cas que es vagi la llum, et permetran tenir visibilitat.
  3. Piles, fonamentals per al correcte funcionament dels dispositius. Les trobaràs tant piles alcalines, com de botó i recarregables.
  4. Domòtica, nova tendència que transforma l'habitatge en un espai còmode i segur. Trobaràs des de alarmes per casa fins panys automàtiques.
  5. Mecanismes, elements essencials en qualsevol habitatge que permeten donar pas o tancar el corrent elèctric. Tenen la capacitat d'encendre i apagar llums i altres aparells electrònics.
  6. Bases d'endolls i enrollacables, et permeten connectar diferents dispositius elèctrics al corrent elèctric, independentment de la distància en què es trobi l'endoll.
  7. Cables i accessoris, elements de vital importància i que han d'estar present en qualsevol habitatge, amb la finalitat de tenir una instal·lació segura i correcta a la llar.
  8. Petit material elèctric, permeten les correctes connexions dels dispositius electrònics.
  9. Accessoris per a TV, com el seu propi nom indica, són tots els accessoris que s'encarreguen d'aconseguir una correcta visibilitat de la televisió.