Forrellats i passadors portes

Afegeix més seguretat al teu habitatge amb forrellats i passadors per a portes. Pestells, retenidors, passadors i cadenes de seguretat amb enviament ràpid.

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Material
Acabat
Mides (mm)
Filtre

Comprar forrellats i passadors per a portes

Disposem d'una gran selecció de panys, pestells, retenidors, aldabillas, passadors i cadenes de seguretat per protegir les teves portes. T'oferim diferents models, materials i acabats perquè s'adaptin a la perfecció en qualsevol estil decoratiu.

Què és un forrellat per a porta?

El forrellat és un mecanisme manual que ens ofereix una major seguretat quan estem a l'interior de la llar. Disposa d'una barra de ferro horitzontal muntada en un suport, aquest suport alhora està fixat a la porta i permet desplaçar la barra de ferro dins d'una argolla col·locada en el marc per reforçar el tancament d'una porta.

Què és un pestell per a porta?

El pestell ve a ser el mateix que un forrellat, però amb petites diferències. El pestell està més indicat per a portes interiors de la llar, ja que serveixen per oferir privacitat de manera puntual com per exemple quan necessitar anar a el bany, o si has de canviar-te de roba en una habitació i no vols que accedeixi ningú per uns moments. Per contra, el forrellat està més enfocat a portes d'entrada.

Què és un retenidor o una cadena per a porta?

Els retenidors o cadenes per a portes realitzen la mateixa funció que els panys, però permeten obrir uns centímetres la porta abans d'obrir-la totalment a desconeguts o estranys. Disposen d'una seguretat alta, però menor que un forrellat fort pel que és ideal per a gent gran.

Què és un passador de porta?

Els passadors per a portes realitzen una funció semblant als panys o pestells, amb la diferència que realitzen el treball en vertical. Són ideals per mantenir tancades les segones portes com ara les del menjador.

Què és una balda?

Una balda és una barra o peça de metall en forma de ganxo que subjecta a un suport en el marc que permet assegurar el tancament d'una finestra o porta un cop tancada. Simplement amb un moviment, queda fixada i encaixada en la femella de la porta.

Estàs pensant a comprar un passador, pestell o forrellat per a portes d'interior i no saps quin escollir? Un consell per a no fallar en la compra d'aquests sistemes de seguretat és valorar les dimensions i pes de la porta o finestra on es desitja instal·lar aquest mecanisme de bloqueig, ja que com més gran sigui més robust ha de ser el sistema que triïs. Per contra, si es tracta d'una porta de fusta lleugera o una finestra de petites dimensions, no serà necessari disposar d'un forrellat d'alta robustesa i et podràs fixar més en l'estètica del mateix.