Forns

Descobreix la millor varietat de forns per equipar la teva cuina! A Fesmés trobaràs forns per a totes les cuines, des de forns petits i forns multifunció fins a conjunts de vitroceràmica i forn. No deixis escapar aquesta oportunitat!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Model
Color
Capacitat (lt)
Número de funcions
Alçada exterior (mm)
Amplada exterior (mm)
Fons exterior (mm)
Filtre

El forn és un dels electrodomèstics que a més de cuinar, té altres funcions, com pot ser la d'emmagatzemar les safates o paelles quan no estem fent ús d'elles, oi? Però no es caracteritza per això, i és que comptar amb un forn a casa és imprescindible.

Fesmés, som conscients de la seva importància dels electrodomèstics  i per aquest motiu, t'oferim un ampli ventall de possibilitats, perquè escullis el forn que millor encaixi amb les teves necessitats i amb les dimensions de la teva cuina, i puguis començar a gaudir com mai de cuinar amb forn.

 

Quins avantatges té cuinar amb forn?

El principal avantatge de cuinar amb forn és la de preparar plats baixos en greix, fomentant una bona dieta equilibrada. A més, el simple fet de cuinar a forn, transforma els plats potenciant el seu sabor, ja que, en proporcionar una calor seca i uniforme en els aliments, es genera una petita capa que millora el gust de qualsevol recepta.

Quan cuinem amb forn, a diferència d'altres estils i maneres de cuinar, aprofitem molt millor tots els nutrients, minerals i vitamines dels aliments. D'aquesta manera, s'ha convertit en una de les formes més saludables i utilitzades a l'hora de preparar receptes.

Un altre dels avantatges que hem de tenir en compte, és que, en cuinar en forn, a més dels beneficis que comporta preparar receptes més saludables, no cal estar tan pendent del menjar mentre s'està preparant, ja que, en incorporar un temporitzador, el forn es podrà programar i t'avisarà quan els aliments estiguin llestos, per tant, podràs cuinar al mateix temps que facis qualsevol altra tasca, aprofitant molt més el temps.

Suma't a la nova tendència i gaudeix de tots els seus beneficis!