Comprar broques de percussió SDS plus a FESMÉS

A FESMÉS, posem a la teva disposició les millors broques de percussió amb la tija SDS plus en diferents diàmetres i longituds, perquè puguis perforar amb  tranquil·litat les parets de maó i materials com el formigó, la pedra natural o sintètica, granit, etc.

Les broques de percussió amb la tija SDS plus estan fabricades en acer d'alta qualitat CT, amb placa de tall del mateix material encastada i amb una soldadura específica. La tija i l'espiral de la broca disposen d'una gran resistència als impactes de martell gràcies a un tractament de temperat especial.

Què significa SDS plus?

En anglès és el diminutiu de Slotted Drive System or Slotted Drive Shaft, que traduït ve a dir que SDS plus és un sistema d'encaixament ràpid que ofereix major força de subjecció entre la broca de percussió i el martell perforador.

Avantatges de les broques SDS plus

Les broques SDS plus ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els més importants:

  1. Més vida útil gràcies al fet que estan dissenyades per a la perforació dels materials més resistents.
  2. Permeten estalviar temps gràcies a una velocitat de perforació superior a qualsevol broca convencional.
  3. Generen menys energia i vibració a la punta de la broca, el que redueix el risc d'escalfar el material de perforació i el risc de trencament o esquerda.
  4. La tija SDS més disposa d'unes estries especials que li atorga gran seguretat en el treball i una excel·lent subjecció.