Taulers contraxapats

Àmplia varietat de taulers de calabó, pollancre, impermeables, bedoll i carrosser per aplicacions com: construcció, fusteria en general, automòbils, nàutica, etc.

Filtrar per:

Filtre

Què és un tauler de contraxapat?

Els taulers de contraxapat són aquells que estan fabricats mitjançant l'encolat i premsat de xapes de fusta. Són molt versàtils i es poden utilitzar en diferents àmbits, ja sigui per a la creació de mobiliari interior, per a revestiment de parets, fusteria naval i aeronàutica, embalatges, construcció de subsòls, motlles per a formigó, sector de transport, etc.

Compra els millors taulers de contraxapat a FESMÉS

SI estàs buscant taulers de contraxapat per dur a terme els teus projectes de bricolatge, has trobat el millor lloc!

FESMÉS descobriràs la millor selecció de taulers contraxapats en diferents mides i acabats, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis dur a terme els teus projectes amb èxit. T'ho perdràs? Continua llegint!

Descobreix els avantatges dels taulers contraxapats!

Els taulers contraxapats s'estan utilitzant cada cop més pel gran ventall d'avantatges que tenen, entre els quals destaquem els més significatius:

  • Són molt resistents, ja que, en la seva fabricació, en anar alternant les direccions a les successives xapes, li aporta gran resistència i uniformitat.
  • Són lleugers i fàcils de transportar, ja que la majoria d'aquest tipus de taulers es fabriquen amb fustes lleugeres.
  • Aporten gran estabilitat gràcies al seu mètode de fabricació, perquè en anar alternant-se les diferents xapes, la tendència que les xapes es moguin, es veu contrarestada per les xapes adjacents. De manera que, com més xapes hi hagi, més estabilitat s'aconseguirà.
  • És un material que actua d'aïllant.
  • Són resistents al foc.
  • No acostuma a fer-se malbé ni deteriorar-se.