Compra una taula de planxar a FESMÉS

Planxar la roba no acostuma a ser una de les nostres feines de casa preferides, ja que quan arribem a aquest punt en el qual la roba únicament necessita ser planxada, hem hagut de rentar-la prèviament, tendir-la i esperar que s'assequés.

Però és cert que la roba queda molt millor quan està ben planxada i lliure d'arrugues, per a això, és imprescindible una bona taula de planxar per a fer-ho de manera còmoda i funcional. En el catàleg de ferreteria de FESMÉS, posem a la teva disposició la nostra selecció de taules de planxa construides amb robustes estructures d'acer per a poder lluir de la teva roba de forma implecable.

A més, i gràcies al seu disseny intel·ligent, aquestes taules de planxar roba es poden plegar fàcilment quan no us faci servir, estalviant-vos espai a la vostra llar, i fent possible disposar de zones per aprofitar i instal·lar mobles per qualsevol racó de la casa.

Per què comprar taules de planxar línia?

Les taules de planxar, malgrat la seva aparença aparatosa i pesada, són el complement ideal que et facilita i et permet aconseguir una roba en perfecte estat.

No serveix de res rentar les teves peces de roba i eixugar-les en un estenedor perquè s'airegin correctament, si després es quedaran ben  arrugades, i tot l'esforç i el temps dedicat que has invertit a rentar la roba, haurà estat temps perdut.

Una peça de roba arrugada dóna molt mala imatge i per evitar que tot l'esforç de la bugada sigui en va i valgui la pena, et caldrà comptar amb una planxa per a la teva roba. No t'ho pensis més i tria la taula de planxar que més t'agradi!

Quin tipus de fundes i taules de planxar trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de fundes i taules de planxar que et facilitaran la tasca de planxar, permetent-te lluir les teves peces de roba sense cap arruga. Entre els diferents models, destaquem els següents:

  1. Taules de planxar amb reposa planxa, és una opció estupenda, ja que et facilita la tasca de planxar, en poder deixar la planxa en un lateral, mentre doblegues la roba o la col·loques pel seu correcte planxat.
  2. Taules de planxar amb reixeta, és una de les millors opcions, ja que et permet planxar al mateix temps que podràs anar col·locant les camises i la roba planxada a la reixeta, amb la finalitat d'anar emmagatzemant i ordenant la roba ja planxada, sense perill al fet que es torni a arrugar.
  3. Funda per a taules de planxar, són el complement ideal que tota taula de planxar hauria de tenir, ja que s'encarreguen de protegir la taula de planxar, allargant la seva vida útil.

 

Com escollir la millor taula planxar?

Abans d'escollir entre un model o un altre de taula de planxar, cal que siguis conscient dels següents aspectes:

  • La grandària, ja que depenent de l'espai amb el qual comptis al teu habitatge, escolliràs una taula de planxar més o menys gran.
  • Material, ja que en funció del material que escullis, així com acer, alumini, fusta o plàstic, la taula de planxar tindrà més o menys durabilitat.
  • Pes, és un aspecte molt important, ja que si no necessites transportar la taula de planxar, podràs optar per un material pesat que sigui més resistent i durador, en canvi, si necessites transportar la taula d'un costat a l'altre, et recomanem que escullis un material lleuger.

 

Independentment del tipus i del model que prefereixis, comptar amb una taula de planxar serà un gran encert per millorar l'aspecte de la teva roba!