Maletins i carros per eines

Aconsegueix tenir les eines ordenades i ben localitzades amb els nostres maletins, baguls i carros eines! A Fesmés trobaràs baguls i carros d'eines en diferents models i mides. Tria el que millor s'adapti a les teves necessitats!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Què és un carro d'eines?

Un carro d'eines és un dels elements més importants que han d'estar presents en els tallers i llocs de treball on es desenvolupen projectes i tasques de bricolatge, ja que s'encarreguen d'emmagatzemar les diferents eines en diversos separadors, aconseguint així l'ordre necessari per a qualsevol amant del bricolatge.

A més, els carros d'eines es caracteritzen per comptar amb unes rodes a la part inferior, que permeten transportar els estris de treball de manera fàcil i còmoda. Oi que són fantàstics? No et quedis sense el teu!

Per a què serveix un maletí d'eines?

Un maletí d'eines, de la mateixa manera que els carros d'eines, s'utilitza per emmagatzemar i guardar de manera ordenada els estris i eines necessàries per a dur a terme les diferents tasques de bricolatge.

La característica principal que diferencia el maletí d'un carro d'eines, és que el maletí es caracteritza per ser molt més compacte, en comptar amb dimensions més reduïdes i, per tant, es pot emmagatzemar en qualsevol racó i transportar-lo, amb la nansa que conté en la part superior, al lloc desitjat.

Compra el maletí d'eines o carro ideal a FESMÉS

A FESMÉS sabem la importància que té mantenir l'ordre i tenir les eines de treball ben localitzades i, sobretot, que tinguin fàcil accés, ja que, segur que a tu també t'ha passat, d'estar treballant en un projecte amb la màxima concentració possible, i adonar-te que necessites una eina que està guardada en un calaix situat a l'altre costat del taller oi? Amb els nostres maletins eines i carros no et passarà!

Troba el maletí o carro d'eines que millor s'adapti a les teves necessitats i comença a gaudir com mai en desenvolupar les teves tasques de bricolatge. I és que treballar de forma còmoda i eficaç mai havia estat tan fàcil no et perdis els nostres carros eines!

Avantatges de comprar un carro eines

Els carros eines ofereixen múltiples avantatges, entre les quals destaquem les 3 més significatives:

  1. Gran espai d'emmagatzematge, ja que solen ser de grans dimensions.
  2. Compten amb diferents calaixos i compartiments que milloren i faciliten l'ordre.
  3. Facilitat de transport, ja que, en contenir rodes, no impliquen fer esforç per transportar-los d'un costat a un altre.