Dutxes i accessoris

Gran varietat de flexos, ruixadors, aixetes i carxofes de dutxa de diferents mides, models i dissenys perquè escullis el que més t'agradi i gaudeixis com mai del teu bany. Entra a Fesmés i descobreix la millor qualitat a preus increïbles!

Filtrar per:

Marca
Tipus de producte
Material
Color
Funcions de ruixat
Filtre

Necessites una aixeta nova per modernitzar la dutxa o banyera de la teva cambra de bany? Si és així, estàs en el lloc indicat. A Fesmés disposem d'una àmplia secció de carxofes de dutxa que milloraran la imatge i comoditat del teu bany.

Tipus de carxofes de dutxa per comprar

Hi ha un sens fi de carxofes de dutxa a escollir, en diferents formes i materials, per no parlar dels acabats que ofereixen. Per poder escollir la carxofa de dutxa idònia per a la teva dutxa o banyera, hauràs de tenir en compte diversos aspectes: vols una simple carxofa de dutxa, o ets dels que li agrada tenir diferents funcions de ruixat (ruixat suau, polvoritzat, fort ia pressió) , o si ja vols comprar la carxofa de dutxa top de mercat tria la carxofa de dutxa amb llums led de colors per transmetre aquesta relaxació i moment màgic que et transmet la caiguda de l'aigua per l'esquena.

Evidentment una carxofa de dutxa no es pot instal·lar sense l'ajuda del flexo de dutxa. Posem a la teva disposició diversos models de flexos en diferents mides i materials, així com els flexos de metall i flexos de PVC que poden ser extensibles o fixos, perquè s'adaptin a les característiques de la teva columna de dutxa o banyera. A més, els flexos de dutxa connecten la carxofa de la dutxa amb l'aixeta per poder gaudir d'una relaxant i merescuda dutxa.

D'altra banda, comptem amb ruixadors, l'accessori de dutxa ideal per convertir la teva dutxa en un spa. Posem al teu abast un ampli catàleg de ruixadors de dutxa en diferents mesures i formes, com pot ser ruixadors rodons i quadrats. Escollir un o altre poden donar-li un toc de modernitat al teu bany.

Avantatges de comprar una carxofa de dutxa

Comprar una carxofa de dutxa és l'element perfecte per tenir qualsevol dutxa o banyera. Compta amb molts avantatges:

  • Poden regular la pressió
  • Poden mantenir la calç i el clor
  • Diferents diàmetres de l'capçal
  • Fetes en diferents materials
  • Serveixen per estalviar aigua

Finalment, per a una major experiència i satisfacció, podràs instal·lar una mampara de dutxa o mampara banyera i incloure una cortina dutxa i cistella de bany, que a més de ser complements decoratius, transformaran el teu bany en un espai còmode i equipat, on tot aquell que entri se sentirà molt a gust.