Les portes corredisses són elegants i proporcionen un estalvi d'espai que les fa perfectes per a gairebé qualsevol habitació. No obstant això, triar els ferratges adequats per a la seva porta corredissa pot ser un desafiament.

Compra ferramentes per a portes corredisses

Estàs buscant ferramentes adequades per muntar portes corredisses al teu habitatge? Si és així, heu arribat al millor lloc!

A FESMÉS volem facilitar-te la tasca, posant a la teva disposició ferramentes per a portes corredisses de diferents tipus, ja siguin ferramentes per a portes de pas o ferramentes per a armaris corredissos. Entra i tria la ferramenta que millor encaixi amb les portes corredisses de casa teva!

Els millors ferratges portes corredisses armaris i portes de pas a FESMÉS

Moblar i decorar la vivenda amb portes de pas corredisses és una tendència que cada vegada està més de moda, ja que aquest tipus de portes estilitzen qualsevol estada, des de portes de cuina corredisses, fins portes de bany corredisses que aporten aquest toc decoratiu diferencial que tant desitgem tenir, oi?

El mateix passa amb els armaris de roba, un tipus de moble que depenent de l'estil i disseny que escullis, pot canviar per complet la imatge i l'aspecte de l'habitació. Per aquest motiu, comptar amb armaris amb portes corredisses és una de les millors decisions que pots prendre, ja que a nivell estètic i decoratiu, els armaris amb portes corredisses són elegants i realcen la bellesa de qualsevol espai i habitació. Però com qualsevol mobiliari, aquest tipus d'armaris també requereixen ferramenta específica.


En aquesta secció hem seleccionat la millor ferramenta per a portes corredisses en armaris i portes de pas, amb la finalitat que puguis instal·lar i muntar el teu propi armari i portes interiors de la llar correctament, gaudint de la gran comoditat que ofereix aquest sistema d'obertura.

Tipus de portes corredisses

Existeixen diversos tipus de ferratges per a portes corredisses, i cadascun té els seus propis avantatges i inconvenients. A continuació, es presenten alguns dels més comuns:

  • Ferratges de rodadura: aquests sistemes utilitzen rodes que es llisquen sobre una superfície plana, la qual cosa els permet obrir-se i tancar-se amb molta facilitat.
  • Ferratges ocults: com el seu nom indica, aquests ferratges es troben ocults després del revestiment de la porta, la qual cosa li confereix un aspecte més net i minimalista. El seu principal inconvenient és que la seva instal·lació pot ser més complicada i requerir l'ús d'eines especialitzades.
  • Ferratges per a portes pesades: si la teva porta és particularment pesada o gran, llavors necessitaràs un sistema de ferratges especialment dissenyats.

 

Munta el teu armari portes corredisses amb la nostra ferramenta!

A FESMÉS trobaràs kits portes corredisses per a armaris en els quals trobaràs perfils, rodes i altres complements necessaris per muntar l'armari de forma fàcil i senzilla, oferint-te l'opció de comprar tot el necessari en un únic kit, sense que hagis d'anar comprant les peces per separat. No t'ho pensis més i posa't mans a l'obra amb la instal·lació del teu armari amb portes corredisses!