Femelles

Acobla cargols amb les nostres femelles! Troba la millor selecció en diferents formes i mides, des de femelles autoblocants fins femelles papallona.

Filtrar per:

Tipus de producte
Rosca mètrica
Filtre

Comprar femelles online:

A Fesmés disposem d´un ampli ventall de femelles de gran qualitat a un preu realment competitiu. Entra i descobreix el nostre catàleg de femelles que cobriran totes les teves necessitats de muntatge gràcies a un gran assortiment de mides i models, troba femelles hexagonals, femelles autoblocants i femelles de papallona.

Visita la nostra web si necessites un servei ràpid per comprar femelles, o si les necessites de forma immediata, pots visitar les nostres botigues físiques i emportar-te-les al moment, ja que disposem en estoc de tots els models.

Recomanacions a l'hora de comprar femelles:

La primera recomanació que et fem, és que sempre compris femelles de qualitat segons normativa ISO perquè t'asseguris una llarga vida útil del producte. A continuació, cal conèixer la funció que ha de realitzar, doncs no és el mateix que la femella hagi de fixar dos elements estàtics, que fixar dos elements que reben vibracions o moviment de manera contínua.

Quins models de femelles tenim disponibles?

Femelles hexagonals DIN-934: són les femelles més utilitzades en tots els sectors i estan disponibles en multitud de mesures i acabats, l'acabat més utilitzat amb molta diferència és el zincat, ja que per un preu econòmic són perfectes per fixar elements fixes que no estiguin exposats a vibracions. Compleix norma de fabricació ISO-4032 i es poden utilitzar per acoblar cargols de rosca mètrica, instal·lació en varetes roscades, tot tipus de muntatges industrials, xapes metàl·liques, perfils, instal·lacions elèctriques, etc. 

Femelles autoblocants DIN-985: són femelles hexagonals amb rosca mètrica i volandera interior de niló que li atorga més seguretat. Les femelles autoblocants estan fabricades segons normativa ISO-10511 i són perfectes per a la unió de peces que estan en continu moviment o reben constantment vibracions, ideal per a tot tipus de maquinària, compressors, fixació de panells, estructures d'acer i de façana, instal·lacions elèctriques , peces d'automòbil, etc. 

Nota: les femelles autoblocants de seguretat no significa que no puguin afluixar-se, el que s'assegura en tot moment és una major resistència a les vibracions i als moviments, i que no es perdi la femella si s'afluixa.

Femelles de papallona DIN-315: gràcies a la seva facilitat de maneig, les femelles de papallona són ideals en tot tipus de treballs domèstics, fins i tot en algun professional que no requereixi o comprometi la seguretat de les unions entre peces. Les femelles de papallona o femelles de palometa estan fabricades en acer d'acabat zincat, rosca mètrica interior i part exterior amb 2 ales als laterals per aplicar la força de fixació. Ideals per a la fixació d'elements amb cargol, en aplicacions en què cal muntar i desmuntar de forma reiterada, muntatges manuals on no poden accedir eines, tapes de maquinària que s'han de retirar sovint, etc.

Preguntes freqüents sobre l'ús de femelles

Per a què s'utilitzen les femelles?

Les femelles s'utilitzen juntament amb els cargols per fixar i unir peçes i estructures de forma permanent o temporal.

De quin material estan fetes les femelles?

Les femelles més comunes i per ús de casa estan fetes en acer i acabat zincat. És comú veure'n d'altres materials com alumini, plàstic, pcv, acer inoxidable, i altres.

A quin costat s'afluixa una femella?

Les femelles s'afluixen en el sentit oposat a les agulles del rellotge. 

Quines femelles s'utilitzen en electrodomèstics com rentadores o rentaplats?

Les femelles més frecuents per aquests aparells amb vibracions son les femelles autoblocants ja que son més resistents als moviments continuats.

Quines femelles s'utilitzen en potes de mobles com sofàs i cadires?

En algunes potes de sofàs i cadires fan servir les femelles papallona per facilitar-ne el muntatge al presentar un accés difícil.