Accessoris bany

Descobreix la nostra gran varietat d'accessoris de bany metàl·lics i de plàstic que aportaran estil al teu bany.

Filtrar per:

Filtre

Accessoris de bany:

A la secció d'accessoris de bany trobaràs una gran varietat de complements per decorar un bany a mida, ja que tenim a la teva disposició accessoris de bany en plàstic, accessoris de bany metàl·lics, accessoris de bany de sobreposar, i una infinitat de complements de bany en diferents formes i mesures perquè triïs el que més s'adapti a les teves necessitats.

Si has arribat fins aquí, és perquè ja tens el teu bany dissenyat i et falta acabar de perfilar els petits detalls que són els que marquen la diferència o bé, vols remodelar la imatge del teu bany canviant totalment la seva estètica. Sigui pel motiu que sigui, estàs al lloc adequat!, així que no li donis més voltes al cap, entra a Fesmés i fes que el teu bany no passi desapercebut per a ningú.

Decora el teu bany amb els accessoris de bany:

Sabem que decorar un bany és una de les tasques més complicades, però alhora més emotives, ja que no hi ha major satisfacció que fer-ho al teu gust. Abans de posar-te mans a l'obra amb la decoració del bany, hauràs de saber tot el que necessites per decorar un bany.

Materials pels accessoris de bany:

Hi ha una gran varietat de materials pels accessoris de bany. Al catàleg de Fesmés podràs trobar accessoris de bany de plàstic accessoris de bany metàl·lics. Ambdós materials tenen una gran durabilitat i adaptació a tota mena de temperatures i humitats que es poden donar als les estançes de bany. 

Accessoris de bany per a guanyar espai:

Les cistelles per a bany són ideals per a guanyar espai, ja que et permeten emmagatzemar els sabons i esponges de dutxa sense necessitat que estiguin exposats al terra del plat de dutxa. També tenim disponibles armaris de bany perquè guardis les tovalloles de bany, cremes hidratants i altres productes d'higiene personal.

Per acabar de completar un bany amb accessoris, necessitaràs tenir una escombreta de WC, una paperera,un cistell multiús, una cortina de bany i una catifa per bany, que són elements que desenvolupen una funció molt important, ja que quan no els tenim presents en el moment que els necessitem, ens penedim de no haver-los comprat.

Finalment, si necessites adaptar el teu bany amb elements de seguretat per a gent gran i amb mobilitat reduïda, no has de preocupar-te, ja que hem preparat una secció exclusiva de seguretat i accessibilitat per al bany.