Cargols per fusta

Cargola amb facilitat totes les teves fustes i mantingues el seu aspecte en perfectes condicions gràcies als cargols per a fusta! A Fesmés trobaràs diferents models i mides perquè s'adaptin completament a totes les teves necessitats

Filtrar per:

Acabat
Tipus de cabota
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
més... menys
Quantitat
més... menys
Filtre
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...

Cargol Spax Cap Pla Pozí (20un)

Ref. 219052000
 • 3,5X12MM BICROMATAT 11,75 €
 • 3,5X16MM BICROMATAT 11,95 €
 • 3,5X20MM BICROMATAT 12,95 €
I més models...
Veure més
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...

Cargol Spax Cap Pla Pozí (20un)

Ref. 219063000
 • 4X12MM BICROMATAT 3,25 €
 • 4X16MM BICROMATAT 3,25 €
 • 4X16MM BICROMATAT 6,95 €
I més models...
Veure més
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...

Cargol Spax Cap Pla Pozí (15un)

Ref. 219080000
 • 4,5X30MM BICROMATAT 12,49 €
 • 4,5X35MM BICROMATAT 9,95 €
 • 4,5X40MM BICROMATAT 10,95 €
I més models...
Veure més
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...
CARGOL SPAX CAP PLA POZÍ...

Cargol Spax Cap Pla Pozí (10un)

Ref. 219095000
 • 5X100MM BICROMATAT 5,95 €
 • 5X100MM BICROMATAT 33,95 €
 • 5X20MM BICROMATAT 3,75 €
I més models...
Veure més
CARGOL SPAX CAP PLA TORX...
CARGOL SPAX CAP PLA TORX...

Cargol Spax Cap Pla Torx (15un)

Ref. 219113000
 • 6X100MM WIROX 8,95 €
 • 6X100MM WIROX 17,95 €
 • 6X100MM WIROX 39,95 €
I més models...
Veure més

Comprar cargols per fusta

Troba a Fesmés tots els cargols per realitzar qualsevol muntatge en fusta com portes d'interior. Disposem d'infinitat de mides, caps i acabats perquè s'adaptin a totes les aplicacions que pugueu imaginar. En aquest viatge assegurem la màxima qualitat i innovació en cargols gràcies a una marca capdavantera com Spax.

Tipus de cargols per a fusta que oferim:

- Cargols universals de cap pla amb empremta pozidrive per a tot tipus d'aplicacions interiors. Els cargols universals coneguts també com a avellanats, permeten una aplicació ràpida i amb més seguretat amb menor parell de força, allargant la vida útil de les bateries dels cargols.

- Cargols d'acer inoxidable de cap pla amb empremta Torx perfectes per a tot tipus de feines a l'exterior que requereixin resistència a les inclemències del temps i evitin la corrosió. No necessiten perforació prèvia (segons el tipus de fusta) i disminueixen el trencament de la fusta.
En aquest model de cargol també disposem de l´acabat Wirox, amb les mateixes propietats mecàniques, però per a treballs en interiors.

- Cargols de cap rodó amb volandera ideals per aplicacions en construcció amb fusta: fixació de llistons, encadellats, bigues, etc. El cargol de cap rodó amb volandera ofereix major força de tracció gràcies a la petjada Torx, minimitza l'efecte esquerda i redueix el parell de collament.

- Cargols de cap rodó universals amb empremta Pozidrive perfectes per a la subjecció visible amb total seguretat de tot tipus de ferratges de metall. També ofereixen millor i més força de tracció.

Acabats disponibles per als cargols de fusta:

- Bicromatat YELLOX: ofereix una protecció contra la corrosió un 500 % superior que l'acabat zincat en igualtat d'espessor i no conté crom VI, per això és més ecològic que el bicromatat estàndard.

- Wirox: ofereix gran protecció contra la corrosió aconseguint una millor puntuació en els assajos contra la boira salina neutra i més resistència que l'acabat zincat. Ideal en aplicacions exteriors que no estiguin directament exposades a les inclemències climatològiques com pèrgoles, marquesines, etc.

- Acer inoxidable: aquest acabat és ideal en tota mena d'aplicacions exteriors que requereixin protecció directa contra l'aigua, l'humitat, els raigs UV, etc. L'acer inoxidable A2 està indicat per a muntatges al jardí i la terrassa, banys, cuines, etc.

Usos dels caragols de fusta

Els caragols per a fusta són una forma molt comuna d'unir peces o taulers de fusta. S'utilitzen en una varietat d'aplicacions, des de la fabricació de mobles fins a l'elaboració de tasques de bricolatge com a instal·lació de portes.

La majoria dels caragols per a fusta es fan d'acer inoxidable, la qual cosa li confereix una gran resistència a la corrosió.

Es poden utilitzar tant per a unir taulers i bigues de fusta, com per a subjectar altres peces a la fusta. Aquests caragols es fabriquen amb un cap rodó o quadrat i estan disponibles en diferents longituds i grandàries.