Treballa amb FESMéS bricolatge!

Si estàs buscant un nou repte professional i t'apassiona el Bricolatge. T'estem esperant a FESMÉS!

T’oferim la possibilitat d'incorporar-te en un projecte estable, formar-te dins del món del bricolatge i créixer professionalment. Et podràs desenvolupar en una empresa jove i dinàmica on trobaràs un gran ambient de treball.

Inscriu-te a la nostra borsa de treball i descobreix tot el que et podem oferir. Sigui quin sigui el teu perfil podem trobar un lloc dins el nostre projecte per a TU.                                                                                                                       

Oferim diverses posicions on podràs desenvolupar el teu potencial! Escull la que més s'adapti a les teves habilitats i inquietuds. Per tal de fer-ho segueix els següents passos:

PAS 1  Puja el teu CV.

PAS 2  Especifica les teves dades, botiga i lloc de treball de preferència.

PAS 3  Uneix-te al nostre equip professional.

Borsa de treball

Vols treballar amb nosaltres, amb un equip jove i dinàmic? Deixa el teu currículum o apunta't a alguna de les ofertes que publiquem.

Deixa'ns les teves dades

Coneix els nostres llocs de treball

Adjunt/A Responsable De Centre

Tens àmplia experiència en el sector del Bricolatge? Busques un nou repte professional? Et consideres una persona responsable amb dots de lideratge i organització?

A Fesmés estem cercant un/a Adjunt/a responsable de centre, per encarregar-se de complir amb els següents objectius:

 • Participar juntament amb el responsable del centre en el disseny i la política comercial del centre; a través de l'acollida, l'escolta i assessorament en botiga, per tal de satisfer i fidelitzar els nostres clients i així aconseguir resultats.
 • Oferiràs suport tècnic i comercial als nostres clients i una atenció personalitzada a la clientela garantint l'assessorament adequat
 • Gestionar l'estoc del centre i garantir la correcta assignació de PVP dels productes dels diferents sectors seguint les directrius de l'empresa. Gestió de capçaleres i la posada en escena dels fullets publicitaris.
 • Dirigiràs l'equip de venedors/es, caixers/es i personal de magatzem del centre de treball:
 • T'encarregaràs de la seva formació, guiant-los en la seva trajectòria professional i transmetent tots els teus coneixements oferint una formació continuada dins l'empresa.
 • Mantindràs el personal motivat per a la realització de les seves tasques, per tant, seràs el responsable del seu desenvolupament i satisfacció assignant les tasques més adients segons el tipus de treballador amb l'objectiu d'extreure al màxim el seu potencial.

Que busquem?

El nostre candidat/a ideal té experiència o coneixements en comerç i gestió. Serà imprescindible disposar d'experiència en gestió d'equips. Busquem una persona orientada al client, amb capacitat d'anàlisi i orientació a resultats.

Coneixements del català i castellà nivell avançat/nadiu. Es valorarà molt positivament el coneixement de l'idioma anglès i/o aportar altres idiomes.

Venedor/A Comerç De Bricolatge

T'agrada l'atenció al client i tens interès pel món del bricolatge? Busquem professionals com tu per treballar a les nostres seccions de decoració, jardineria, banys, cuines, moble kit.

Com a venedor/a de Fesmés:

 • Seràs el responsable d'assessorar el client en la presa de decisió respecte al producte i/o projecte per tal de resoldre els seus dubtes, acompanyar-lo durant la seva compra amb l'objectiu de satisfer les seves necessitats.
 • Hauràs de mantenir la imatge corporativa i comercial de la secció assignada assegurant la correcta posada en escena dels productes, muntatge de capçaleres i la preparació i posada en escena de les campanyes comercials.
 • T'encarregaràs de la reposició del material als lineals, sigui de comandes acabades d'arribar o de sobre estoc també cuidaràs de l'ordre, neteja i seguretat de les exposicions del producte.

Que busquem?

Per nosaltres els nostres clients són el nostre valor, per aquest motiu busquem persones amb una clara orientació a la seva satisfacció, capaces d'oferir la millor atenció personalitzada per tal de satisfer les seves necessitats.

El clima laboral és important per nosaltres, per tant, valorem la capacitat de treball en equip, la motivació i les ganes d'aprendre sobre el nostre sector.

Coneixements del català i castellà nivell avançat/nadiu. Es valorarà molt positivament el coneixement de l'idioma anglès i/o aportar altres idiomes.

Venedor/A Especialista (Projectes De Reforma)

A Fesmés volem incorporar al nostre equip als millors professionals de sector, persones amb una àmplia experiència i coneixement del seu ofici i els nostres productes.

És per això que comptem amb tu!

Com a venedor especialista en projectes de reforma, t'encarregaràs de:

 • L'assessorament i acompanyament personalitzat als nostres potencials clients.
 • Com a venedor/a de Projecte assessoraràs els nostres clients com un professional expert, en els diversos projectes de reforma que es plantegin; tals com cuines (muntades o en kit), banys (moble compacte o a mida), mampares, parquets, revestiments decoratius, prestatgeries a mida...
 • Elaboraràs la proposta de disseny dels seus projectes de reforma i l'acompanyaràs fins a la finalització del seu projecte.

Que busquem?

Els candidats/es hauran d'aportar formació relacionada o tenir experiència prèvia en la venda de projectes integrals de banys, cuines, fusta i mobiliari a mida, revestiments ceràmics o disseny de reformes d'interiors en general.Experiència en el maneig de programes informàtics sobretot en eines de disseny.

El perfil idoni per aquesta posició serà un/a professional amb clara orientació al client, iniciativa, pro activitat, capacitat de resolució i orientada als resultats.

Coneixements del català i castellà nivell avançat/nadiu. Es valorarà molt positivament el coneixement de l'idioma anglès i/o aportar d’altres idiomes

Responsable De Mercaderies

Vols una feina dinàmica i activa? T'interessa el funcionament i treball dins dels magatzems? Si disposes d'experiència en el Sector Logístic i magatzem està genial!

Busquem persones amb il·lusió, ganes de treballar i compromís, per tal d'adherir-se al nostre equip i poder créixer amb aquesta oportunitat. Com a Responsable de Mercaderies oferiràs el servei adequat per a rebre, valorar, preparar i situar la mercaderia dins del magatzem així com gestionar l'estoc de botiga.

 • T'encarregaràs de la verificació de l'entrada de producte mitjançant el nostre sistema informàtic.
 • Resoldràs incidències i trencaments d'estoc.
 • Prepararàs els traspassos de material entre els centres del grup.
 • Et responsabilitzaràs de tenir cura de l'organització magatzem.

Que busquem?

Valorem especialment una actitud activa, responsable enfocada al detall amb capacitat d'organització i planificació per l'execució efectiva dels processos.Habilitat d'autonomia i resolució de problemes.

Hauràs de disposar del carnet de carretó i tenir domini del funcionament del transpalet elèctric.

Coneixements del Català i castellà nivell avançat/nadiu.

Caixer/A

Si t'agrada l'atenció al client, tens experiència en caixa i t'agradaria emprendre un nou projecte, a Fesmés estem buscant persones com tu, per incorporar al nostre equip de caixes.

 • Com caixer/a, seràs responsable de garantir el cobrament de la compra dels clients a través dels diversos serveis de pagament disponibles a la botiga.
 • Realitzaràs les devolucions de productes, seguint la política de devolucions implementada a l'empresa.
 • Entre les teves tasques habituals, hi haurà una part de gestió administrativa on seràs el/la responsable de l'entrada d'albarans, reclamacions a proveïdors, resolució de les reclamacions de clients i l'atenció telefònica
 • Et responsabilitzaràs de l'acollida dels clients, facilitant un tracte eficaç, proper i d'excel·lència cap al client. La teva missió dins l'equip consistirà a garantir el tracte i la fidelització dels nostres clients, a través de la seva satisfacció final durant el pas per la línia de caixes, d'una manera ràpida, fiable i segura.

Que busquem?

Busquem un perfil amb experiència prèvia executant tasques d'atenció a client, caixes i/o venda, amb alta orientació a client i gran capacitat de treball en equip.

Coneixements del català i castellà nivell avançat/nadiu. Es valorarà molt positivament el coneixement de l'idioma anglès i/o aportar d’altres idiomes.

Responsable Secció De Caixes

Si t'agrada l'atenció al client, tens experiència com a responsable en la coordinació de línies de caixa i t'agradaria emprendre un nou projecte, a Fesmés estem buscant persones com tu per gestionar el nostre equip de caixes

 • Com a Responsable de la Secció de Caixes duràs a terme i garantiràs l'eficiència de les tasques d'informació, cobrament i devolucions en caixa, gestió de cobrament i incidències i processos designats a caixes per garantir la qualitat dels passos per caixa dels clients.
 • Garantiràs el respecte i la fiabilitat dels procediments de caixes en processos de seguretat per a complir amb les normes d'auditoria i prevenir incidències.
 • Gestió administrativa resolució de litigis, abonaments, devolucions, entrada d'albarans, gestió d'altes de nous clients.
 • T'asseguraràs que s'ofereix un bon tracte a client en la teva àrea de responsabilitat i en qualsevol dels canals de comunicació per aconseguir la màxima satisfacció dels clients. Gestionaràs i coordinaràs la línia de Caixes, informació i devolucions.
 • Donaràs suport en la coordinació del personal de caixa, d'acord amb les necessitats de l'àrea, garantint el seu acompanyament, formació i desenvolupament.

Que busquem?

Experiència en gestió d'equips i coordinació de línies de caixa. Valorarem l'experiència i maneig en sistemes de gestió.Coneixements del català i castellà nivell avançat/nadiu. Es valorarà molt positivament el coneixement de l'idioma anglès i/o aportar altres idiomes.

Venedor/A Especialista De Fusteria

Ets expert o tens coneixements en fusteria? Has treballat com a fuster/a o has comercialitzat productes de fusteria? A Fesmés volem incorporar professionals del sector, amb experiència i coneixement del seu ofici i els productes que oferim.

Per aquest motiu ens agradaria que t'incorporis al nostre equip!

 • Com a professional del sector, assessoraràs els nostres clients sobre les millors opcions per fer realitat els seus projectes, detectaràs oportunitats de negoci i gestionaràs l'acompanyament amb els clients des del pressupost del projecte fins a la gestió i tancament de la comanda.
 • Realitzaràs el tall i cantellejat de taulers
 • Seccionat de llistons i motllures mitjançant la màquina per fer biaixos i foradat per a frontissa i pel taulell de fusta per a pica.

Que busquem?

Professionals amb experiència o coneixements com a fuster/a o haver comercialitzat amb productes de fusta.

Busquem persones dinàmiques, amb capacitat de treball en equip i do de gents.