Tractaments fusta exterior

Tracta les superfícies de fusta i evita que es deteriorin! Troba a FESMÉS la millor varietat de tractaments per a fusta que protegiran el mobiliari exterior, des d'oli de teca, tractament anti corc, protectors de terrassa, etc.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Capacitat (lt)
Filtre

Compra online tractaments per a fusta exterior

Si ets un amant dels mobles exteriors i al teu habitatge comptes amb mobles de jardí o terrassa, hauràs de tenir en compte que totes les superfícies de fusta, són molt boniques i estilitzen qualsevol estada exterior, però, requereixen una bona cura i manteniment .

Les superfícies de fusta que estan col·locades a l'exterior de l'habitatge, han de suportar els diferents agents climàtics, ja sigui vent, pluja, sol, fred o calor. I, encara que sembli mentida, la fusta es veu perjudicada en estar a la intempèrie, per aquest motiu, és de vital importància protegir-la davant de qualsevol tipus de deteriorament.

De manera que, si comptes amb mobles de fusta al jardí, no pots passar per alt els nostres tractaments per a fusta exterior. Segueix llegint!

Per què tractar la fusta exterior?

Qualsevol superfície de fusta que es trobi a l'exterior de l'habitatge ha de ser tractada de manera adequada, ja que, en estar a la intempèrie, exposada a diferents condicions meteorològiques extremes, necessita ser protegida amb tractaments concrets que aportin protecció, durabilitat i resistència, amb la finalitat d'evitar qualsevol tipus de deteriorament del material, ja que no és el mateix comptar amb un moble de fusta enmig del menjador, que està protegit i no necessita un manteniment tan específic com els mobles de jardí, que estan els 365 dies de l'any exposats a l'exterior.

Per tant, en comprar un tractament per la fusta exterior, estaràs cuidant l'estil i la decoració de l'exterior del teu habitatge. Descobreix més consells sobre com protegir la fusta d'exterior al blog de FESMÉS.

Quin tractament fusta exterior trobaràs?

En aquesta secció trobaràs diferents tractaments que protegiran la fusta, entre els quals podem diferenciar:

Oli de teca, és un tipus d'oli ideal per protegir la fusta, ja que és un tipus de producte específic per a nodrir i cuidar les propietats naturals de la fusta, evitant el seu desgast i deteriorament i realçant la seva bellesa. A més, protegeix la fusta dels raigs UV, del sol i de les taques.

Protector terrassa, ideal per protegir tarimes, sòls i terrasses que estan exposades a canvis de temperatura, pluja, fred, calor, humitat, etc. També serveix per protegir el sòl de l'entorn de les piscines, que sol veure afectat per l'aigua clorada, etc.

Protector de fons, estupenda opció per oblidar-te dels insectes i fongs que poden aparèixer dins de la fusta. Aquest tipus de protector combat contra el corc, tèrmits, insectes i les seves larves, eliminant la seva aparició i proliferació.
Tractament anticorc, com el seu propi nom indica, s'encarrega d'eliminar i prevenir l'aparició de corcs i tèrmits, protegint la fusta.

Oli de llinassa, és un producte natural i ecològic, perfecte per aportar brillantor i protecció a les superfícies de fusta. A més, també és impermeable i nodreix la fusta per evitar qualsevol tipus de ratllada o esgarrapada.

En el nostre blog trobaràs consells sobre com aplicar l'oli de teca.