Estors enrotllables

Descobreix la millor varietat d'estors enrotllables en diferents colors i estampats per decorar la llar amb estil. Entra a Fesmés i troba l'estor enrotllable que més t'agradi per les finestres!

Filtrar per:

Col·lecció
Color
més... menys
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els estors enrotllables són l'alternativa més pràctica, econòmica i funcional a les cortines convencionals. Són òptims per a col·locar a totes les estances de la llar, ja que els pots instal·lar al menjador, saló, cuina, dormitori o a l'oficina.

Com s'instal·len els estors enrotllables?

Els estors enrotllables són de fàcil instal·lació, ja que inclouen els suports per a la seva instal·lació a la paret o al sostre i l'accionament pot instal·lar-se als dos costats de l'estor. Simplement, has de col·locar els suports on més et convingui i fixar el rail superior de l'estor als suports. Es recomana sempre el seu muntatge a sostre, ja que, a nivell decoratiu, guanya en elegància i presència en tapar la caixa de la persiana.

Com es netegen els estors enrotllables?

El manteniment d'aquest tipus de teixits és mínim, simplement per la seva neteja es recomana utilitzar un drap lleugerament humit.

Tipus d'estors enrotllables

En aquesta secció trobaràs la col·lecció d'estors enrotllables Roll-Up, caracteritzats pel seu disseny atemporal i àmplia gamma de colors disponibles, que et permeten decorar qualsevol estada de la llar, independentment de la combinació de colors i estil decoratiu. Estan fabricats en polièster 100% i inclouen també els suports metàl·lics amb embellidors, contrapès ocult i cadeneta metàl·lica.

A més, ofereixen un grau molt alt de privacitat durant el dia i durant la nit, permetent el pas de la llum exterior, però amb una visibilitat reduïda des de l'exterior gràcies a les propietats tècniques de la roba. A més, els pots combinar amb estores enrotllables Screen amb la finalitat de donar-li un toc elegant i modern a la teva llar.

Els estors enrotllables de la col·lecció Scene es caracteritzen pel seu disseny a ratlles transparents que deixen passar la llum a l'interior i alhora, transparenta les vistes exteriors. Estan fabricats en polièster 100% i inclou els suports metàl·lics amb embellidors cromats, contrapès vist i cadeneta metàl·lica per accionar-los. Simplement tria el model, el color que més t'agradi i escull la mesura que millor s'adapta a les teves finestres. Però, per a les habitacions o dormitoris, si no comptes amb una persiana, podràs combinar els estors enrotllables amb els estors enrotllables opacs, ja que impediran que entrin els raigs de sol des de primera hora del matí.

Els estors enrotllables de la col·lecció Scandi, es caracteritzen pel seu disseny d'inspiració nòrdica, tendència molt actual en decoració i combinables amb un estor enrotllable nit i dia, amb el qual donaràs estil a qualsevol espai de la llar.

Els estors enrotllables Scandi estan fabricats en polièster 100% i també inclouen els suports metàl·lics amb embellidors cromats, contrapès vist i cadeneta metàl·lica pel seu accionament. A més, ofereixen un grau de privacitat alt durant tot el dia, ja que deixen passar la llum exterior, però la visibilitat des de l'exterior és reduïda gràcies a les propietats translúcides del teixit, evitant les possibles mirades de persones alienes.

Entra a Fesmés i vesteix  casa teva amb les tendències nòrdiques més actuals! Sorprèn a tots els teus convidats amb la personalització i la decoració portada a la màxima expressió.