Vaixella

Ampli catàleg de vaixelles de vidre, porcellana i ceràmica en diferents dissenys i mides per vestir la teva taula i sorprendre als teus convidats. Entra a Fesmés i troba la vaixella perfecta per fer de la teva taula un lloc agradable.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

És hora de renovar la teva vaixella i ho saps! Descobreix la nostra gran varietat de vaixelles de porcellana, vaixelles de vidre  i vaixelles de fang en diferents grandàries i dissenys perquè triïs la que més s'adeqüi a la decoració de la teva llar i formis la vaixella al teu gust. Entra en Fesmés i descobreix productes de gran qualitat amb els millors preus.

 

La importància en l'elecció d'una vaixella

Per a vestir una bona taula és imprescindible una bonica vaixella. Triar entre tantes sol ser una mica complicat a causa de la gran varietat de colors, estampats, materials, etc. Des de Fesmés t'ho posem fàcil perquè puguis comprar en línia còmodament tot el parament de cuina necessari per a lluir una bona taula en ocasions especials combinant diferents peces, estils i jocs.

 

Tipus de vaixelles que disposem en Fesmés:

Les vaixelles de vidre són una gran elecció, ja que es caracteritzen per la seva gran resistència i durabilitat. A més, el vidre opal permet mantenir la temperatura dels aliments, i no és un material porós, per tant, té una protecció absoluta contra tota mena de bacteris.

Les vaixelles de porcellana són tot un clàssic, ideals per a vestir una taula elegant i ser un amfitrió de primera. La vaixella de porcellana és un material perfecte per a fer diferents estampacions i dissenys, per aquest motiu, els plats de porcellana se solen estampar.

Les vaixelles de fang són ideals per a gaudir i assaborir plats tradicionals. Es caracteritzen per la seva gran resistència i la seva porositat que permet eliminar l'excés de vapor en els plats i transmetre a poc a poc la calor, mantenint el menjar a altes temperatures durant major temps.

Nota:
Totes les nostres vaixelles es poden rentar en el rentavaixella, però recomanem rentar a mà aquelles que tinguin estampats per a poder conservar la qualitat de la mateixa durant molt de temps.