Netejafons piscines

Escull el teu netejafons de piscina que s'adapti millor a les teves necessitats: netejafons manuals, hidràulics i elèctrics. Estalviat temps i gaudeix de la teva piscina tot l'estiu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Filtre

Netejafons piscina

A la nostra línia de productes de manteniment per a piscines podràs trobar una selecció de netejafons automàtics i manuals per mantenir l'aigua de la teva piscina en perfecte estat. Despreocupa't de la neteja total de la teva piscina i gaudeix de l'estiu!

Descobreix el nostre catàleg i fes-te amb un dels models de netejafons de piscina per garantir un "modus vivendus" pràctic, innovador i amb els darrers avenços tecnològics.

Per què utilitzar un netejafons de piscina?

Hi ha múltiples avantatges dels netejafons de piscina que fan que cada vegada més persones vulguin tenir-lo a casa.

  • Brinden una qualitat d'higiene professional.
  • Pot netejar tant el fons de les parets com la flotació de la piscina.
  • T'estalviaran temps i esforç.
  • Eviten que s'embruti l'equip de filtrat, reduint així el consum elèctric i permetent economitzar aigua i energia.
  • Treballen de forma autònoma i eficient, són segurs i programables, actualment no hi ha millor complement per guanyar temps gaudint de l'estiu i reduint l'ús de químics.

 

Queda't amb el model de netejafons de piscina que millor s'adapti a tu

A FESMÉS oferim la millor selecció de models de netejafons dels fabricants més reconeguts per contribuir a millorar la qualitat de l'aigua de la teva piscina. Des del bàsic fins al més actual i avançat del mercat, la nostra àmplia gamma de netejafons de piscines es convertiran en tu millor aliat de l'estiu.

De maneig senzill i amb una potència innovadora, els netejafons de piscina seleccionats al catàleg FFESMÉS es presenten com els líders al mercat dels accessoris de manteniment per a piscines.

Quins netejafons triar?

L'elecció del netejafons dependrà de diversos aspectes. El primer és la forma de la piscina; si es tracta d'una piscina recta, una piscina de maneres diferents, i si té desnivell o no. Un altre aspecte a tenir en compte és la mida, i com no, el tipus de piscina; si es tracta d'una piscina soterrada, una piscina desmuntable o una piscina inflable.

Hauràs de triar un netejafons que sigui capaç de cobrir la mida completa de la teva piscina, i si té desnivells, triar-ne un que estigui preparat per moure's-hi. Finalment, has de valorar quin cost té el temps que vulguis dedicar a la neteja, si vols despreocupar-te, els netejafons elèctrics són els ideals, per contra, si estàs disposat a fer la feina manualment pots decantar-te pels netejafons manuals o netejadors hidràulics.

Netejafons piscines manual

Format per rodes, l'aspirador del netejafons i la mànega connectada a l'skimmer o broquet d'aspiració, els netejafons manuals tenen un funcionament senzill i són capaços d'arribar a llocs on els robots no poden. El millor de tot és que són els més econòmics.

Netejafons piscines hidràulics

Igual que els manuals, els netejafons hidràulics també requereixen de connexió als skimmers, ja que la brutícia és igualment filtrada pels filtres de la piscina. Els netejafons hidràulics són un sistema híbrid entre els netejafons manuals i els híbrids, ja que faciliten l'aspiració en comparació dels manuals. Tot i així, cal anar realitzant el moviment manual per sobre de les zones a netejar.

Netejafons elèctric piscines

També coneguts com robots netejafons, aquests sistemes de neteja funcionen la majoritàriament amb un sistema de bateries. Triar un robot de piscina és l'opció ideal per despreocupar-te de fer constantment la neteja del fons de la teva piscina, la teva única preocupació, a banda de recarregar el robot i buidar el seu filtre, serà gaudir de la piscina neta a les tardes caloroses d'estiu.