Serres ingletadores

Estàs buscant una eina que et permeti tallar materials durs com el metall o la fusta de manera ràpida i eficaç? A FESMÉS disposem de les millors serres ingletadores amb les quals realitzar un tall serà una tasca senzilla.

Filtrar per:

Potència (W)
Filtre

Què és una serra ingletadora?

Aquesta eina es compon per una serra circular que gira de manera elèctrica a una velocitat tan ràpida que li permet tallar tot material, ja sigui ferro o fusta, i amb una precisió absoluta. Pot venir acompanyada per una taula de treball, amb la qual podràs treballar amb materials més grans i amb molta més precisió en tenir una subjecció.

Per tant, si sols treballar molt amb materials que amb una serra manual pots trigar molt, s'aconsella utilitzar aquesta serra ingletadora, que, a part d'oferir rapidesa en el tall, també proporciona precisió i seguretat ja que tu maneges el tall en tot moment.

Com usar una serra ingletadora?

A l'hora de voler usar aquest tipus de serra hauràs de seguir els següents passos:

Pas 1: Triar el disc i la velocitat adequada a la mena de material que vols tallar, ja que per a tallar fusta o metall segueixen diferents característiques de disc i velocitat. A més, hauràs de posar-te les EPI necessàries per a aquest treball, com les ulleres i els guants.

Pas 2: Encendre la serra ingletadora i començar a passar el material pel disc a poc a poc fins a obtenir el tall desitjat.

Pas 3: Una vegada acabat el tall, si no necessita realitzar cap tall més, s'ha d'apagar la serra ingletadora, netejar i guardar el disc usat.