Para-sols de jardí i terrassa

Parasols de jardí per a protegir-se del Sol i de la calor en jardins, terrasses, piscines, àtics i balcons. En diferents colors, materials, formes i mides.

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
més... menys
Color
més... menys
Material
Alçada (mm)
Diàmetre (Ø mm)
Inclinació
Filtre

Troba el parasol ideal per al teu jardí o terrassa a FESMÉS

Parasols de jardí i terrassa, peus de suport i accessoris per protegir-se del Sol i de la calor en els mesos més calorosos de l'any: juny, juliol i agost. El parasol de jardí és el complement perfecte per decorar el teu jardí, terrassa, piscina, àtic o pati conjuntament amb els mobles de jardí. Troba una àmplia gamma de mesures, formes i colors en parasols de jardí amb tots els accessoris i peus de suport.

¿Per a què serveix un parasol de terrassa o jardí?

A tots ens agrada disfrutar del nostre jardí o terrassa amb l'arribada de el bon temps. Però en els mesos més calorosos d'estiu necessitem resguardar-nos del Sol, especialment al migdia.

Un parasol a la teva terrassa o jardí et permetrà crear el teu propi oasi, un racó protegit de la radiació solar. Per exemple, si t'agrada menjar fora i gaudir del teu jardí, podràs fer-ho a l'ombra del parasol.

Si tens fills o sols rebre la visita d'amics o familiars amb nens, tindràs un espai perquè puguin jugar i gaudir sense exposar-los en excés a el Sol. O si, simplement, vols un lloc en el qual relaxar-te.

Tipus de para-sols per a jardí o terrassa

A FESMÉS trobaràs gran varietat de models de parasols, que a grans trets podem classificar en:

  • Para-sols de màstil central: com el seu nom indica, són aquells que tenen el pal ubicat al centre. Aporten ombra al voltant del mateix, de manera que necessitaràs moure'l si vols canviar l'espai protegit del Sol.
  • Parasols excèntrics o laterals: el màstil s'ubica al lateral, el que habilita una mica més d'espai protegit del Sol que en els centrals. Tenen l'avantatge de permetre normalment ajustar l'espai que protegeixen mitjançant un component flexible.

Què tenir en compte a l'hora d'escollir un parasol per al teu jardí o terrassa?

Si estàs plantejant-te comprar un parasol per al teu jardí o terrassa, t'ajudem a escollir el model ideal amb els següents punts:

  • Tipus de màstil: com hem vist a dalt, hi ha dos tipus de parasols (de màstil central i laterals o excèntrics. Depenent de l'ús que li vulguis donar i la seva ubicació, hauràs optar per un tipus o un altre.
  • Ubicació: tingues en compte l'espai dins del teu jardí o terrassa on el vagis a col·locar.
  • Dimensions: consulta les mesures del parasol. Tant les del propi parasol en si, com les del peu o suport. I no t'oblidis de revisar tant l'espai que ocupa obert com tancat. A més d’assegurar-te que, per exemple, cobreixi correctament el teu conjunt de mobles de jardí.
  • Forma de la lona: hi ha parasols de jardí amb lones rodones, quadrades i rectangulars. Aquí simplement opta pel que més t'agradi.
  • Teixit de la lona: important per conèixer el grau de protecció que aportarà el parasol.
  • Colors: en aquest apartat també manen les teves preferències. Escull entre models amb colors més suaus i relaxants, o acabats cridaners.
  • Material: habitualment el pal pot ser de fusta o alumini.

On comprar un para-sol per a jardí o terrassa?

Els para-sols es poden adquirir en botigues especialitzades en mobles d'exterior com FESMÉS. A més de les nostres botigues físiques disposem de la botiga en línia on podràs trobar qualsevol tipus de producte per a millorar la teva llar.

Quins altres accessoris necessito per a complementar el meu para-sol per a jardí?

Comprant un para-sol a vegades no és suficient. És per això que FESMÉS també porta el peu o suport pel parasol. Posa especialment atenció en aquest punt si en la teva zona sol haver-hi ratxes de vent forts, per a evitar incidències. Si no tens clar com seria el peu ideal per al teu para-sol de jardí, pots consultar amb un dels nostres experts a la botiga física o contactant amb nosaltres de manera en línia.