Piscines desmuntables

Piscines desmuntables de múltiples mides i formes. Troba la piscina perfecta pel teu jardí a FESMÉS. Entra ara i compra online al millor preu!

Filtrar per:

Model
Capacitat (lt)
Diàmetre (Ø mm)
Amplada (mm)
Longitud (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra la piscina desmuntable ideal a FESMÉS

Quan comença el bon temps, els dies són cada vegada més  llargs i les temperatures a poc a poc van incrementant, provocant-nos unes ganes increïbles de gaudir del sol i de donar la benvinguda a una de les estacions de l'any més desitjades i esperades de l'any ... L'estiu!

A FESMÉS volem que gaudeixis al màxim oferint-te la millor selecció de piscines desmuntables per a jardí.

Per què comprar piscines desmuntables online?

Comptar amb una piscina plegable a la llar serà una de les millors decisions que podràs prendre, ja que en ple estiu, quan les temperatures són extremadament altes, no ens ve de gust una altra cosa que estar en remull pràcticament tot el dia, oi?

I quina millor manera de gaudir d'aquests dies de calor i sol,  que estar al costat d'una piscina que et vagi refrescant de tant en tant, al mateix temps que vas guanyant color a la pell. Per tant, si el que estàs buscant és aprofitar al màxim de l'estiu, no et pots perdre les nostres piscines desmuntables, que et faran gaudir com mai.

A més a més, podràs complementa-les amb filtres i depuradores per piscines i mantenir l’aigua en les millors condicions durant tot l’estiu.

Quin tipus de piscines trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran selecció de piscines desmuntables, entre les quals podem destacar les següents:

Piscines desmuntables infantils, una opció estupenda perquè els més petits de la llar puguin gaudir jugant a la piscina de forma segura, al mateix temps que s'estaran refrescant, combatent la calor de la millor manera possible.

Piscines rodones, ideals per a col·locar al jardí o terrassa i gaudir en família o amb amics dels dies assolellats i calorosos de l'estiu.

Avantatges de comprar una piscina desmuntable

Les piscines desmuntables són perfectes per posar a qualsevol terrassa, balcó o jardí i ens ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals trobem les següents:

  • - Són molt pràctiques i fàcils de muntar, ja que únicament es necessitarà una bomba per inflar d'aire la piscina.
  • - Fàcil emmagatzematge, és un dels avantatges a destacar, ja que a diferència d'altres tipus de piscines, aquestes es poden guardar un cop s'hagi acabat la temporada d'estiu.
  • - Ocupen poc espai, un avantatge fonamental per a aquells habitatges de petites dimensions que no tenen espai suficient per a fer una piscina d'obra.
  • - Disponible en diferents mides i profunditats, perquè puguis escollir la que millor s'adapti a les dimensions de jardí o terrassa.
  • - Són més econòmiques que les piscines d'obra o piscines enterrades.
  • - Són piscines fabricades amb productes de qualitat i duradors
  • - El manteniment d’aquestes piscines és molt més senzill que les piscines d’obra.