Vernís per parquets

Vernís per parquets ideal per a la seva aplicació en parquets de fusta natural, planxes de fusta, graons de fusta antics o de nova col·locació, tot tipus de fustes europees i exòtiques, fustes netes i seques, etc

Filtrar per:

Filtre

 Compra vernís parquet al millor preu a FESMÉS

Si ets un amant del parquet i t'agradaria mantenir-lo el màxim temps possible amb un aspecte lluent, t'encantaran els nostres vernissos per a parquet.

A FESMÉS trobaràs vernissos per a parquet amb la finalitat que gaudeixis com mai del terra del teu habitatge, aportant protecció i realçant la seva bellesa. No et quedis sense el teu i millora l'aspecte de la llar!

Què és un vernís per a parquet?

El parquet, com qualsevol altre material, si es vol mantenir en perfectes condicions, cal dur a terme un manteniment i una cura específica.

El vernís per a parquet, té exactament aquesta funció, tenir cura i protegir les superfícies de parquet de la pols, brutícia i humitat, millorant el seu aspecte, proporcionant resistència i aportant estil a la llar.

Tipus de vernissos per a parquet

En aquesta secció trobaràs els millors vernissos per a parquet que et permetran donar-li vida al terra del teu habitatge. En funció del tipus d'acabat, és a dir, de la quantitat de brillantor que vulguis que tingui el parquet, podem trobar:

  • Vernís parquet mat, és un tipus d'acabat  que protegeix, però no aporta un extra de brillantor al parquet.
  • Vernís parquet setinat, és un acabat que està entremig de mat i brillant, ja que és un acabat mat amb un lleuger toc de brillantor.
  • Vernís parquet brillantor, és un tipus d'acabat brillant amb el qual es pot veure reflectit els diferents objectes que estan al voltant del parquet.

 

Avantatges dels vernissos per a parquet

El vernís per a parquet que trobaràs a FESMÉS presenta els següents avantatges:

  • Resistència a la humitat
  • Resistència al desgast i a l'abrasió.
  • Resistència a químics i taques, així com productes de neteja, acetona, amoníac, cafè vi, etc.
  • Ofereix una capa de protecció addicional.
  • Facilita la neteja
  • És impermeable.

 

En conclusió, comptar amb un vernís per a parquet sempre serà una bona idea, ja que t’ estaràs assegurant d'allargar al màxim la seva vida útil, mantenint-lo en bon estat i potenciant l'estil decoratiu de l'habitatge, ja que no serà el mateix comptar amb un parquet en males condicions, que amb un parquet acabat d’envernissat.