Comprar una serra circular

Necessites una eina que pugui realitzar talls circulars? La millor opció per comprar és la serra circular. És una eina pensada i dissenyada per a realitzar grans talls longitudinals en qualsevol material: metall, plàstic, fusta...

Gràcies a la guia de tall que ofereix, és capaç de fer talls paral·lels i circulars. A més, alguns models de serres circulars ofereixen una capseta de protecció contra la pols o serradures.

Una de les característiques principals de la serra circular és el seu disc de tall, ja que té la capacitat de canviar el disc segons el tall que prefereixis donar a el material desitjat.

Projectes de bricolatge amb la serra circular

Encara creguis que la serra circular només es pot utilitzar a nivell professional, dir-te que també és possible fer projectes des de casa. Amb ell podràs fer taulers, talls per a estructures ... i d'aquí pot sortir una taula, una prestatgeria, un marc per a un quadre ... i una infinitat de possibilitats!

Tipus de serres circulars

A continuació, et presentem un llistat d'aspectes que has de tenir en compte a l'hora d'escollir una serra circular:

  • Cable o bateria: La part positiva de les serres circulars a bateria és que pots treballar amb elles sense la necessitat de connectar-les a la corrent. Per contra, tenen menys potència i menor durabilitat de bateria.
  • Diàmetre del disc: És important tenir-ho en compte ja que depenent de l'diàmetre es determina la profunditat de el tall.
  • Dents de el disc: Com més gran nombre de dents tingui, millor serà l'acabat de el tall, però el consum de bateria serà superior.
  • Nivell de soroll: No totes compten amb el mateix nivell de decibels. T'aconsellem escollir una silenciosa per no molestar els veïns.
  • Potència de la serra: si vas a realitzar talls en fusta gruixuda, t'aconsellem escollir una serra circular amb major potència possible.

 

En Fesmés comptem amb un catàleg de models de serres circulars per als teus treballs de bricolatge domèstic o professional. Ens podràs trobar a la nostra pàgina web o en qualsevol de les nostres botigues físiques ubicades per Catalunya.