Revestiment paret PVC interior

Compra els revestiments de paret pvc per a la teva llar en FESMÉS. Qualitat i professionalitat en tots els nostres revestiments.

Filtrar per:

Marques
Col·lecció
Tipus de producte
Model
més... menys
Acabat
Filtre

Què són els revestiments de paret en material PVC?

Els revestiments de paret en PVC són una solució duradora per a diferents espais de la llar, tals com, lavabos, cuines i banys, a més d'oferir un alt nivell de resistència a la humitat. Aquests revestiments són una alternativa moderna als antics revestiments de taulells tradicionals, ja que ofereixen un acabat suau i lliure de problemes, sense necessitat d'obres. A més, el material PVC és extremadament resistent als cops, cosa que significa que es pot netejar fàcilment amb un drap humit. Això ofereix una major facilitat de manteniment, la qual cosa resulta en menors costos a llarg termini.

Quins tipus de revestiments PVC existeixen?

Hi ha una àmplia varietat de revestiments de paret PVC disponibles, des de laminatges resistents a l'aigua a dissenys elegants i moderns. Els revestiments de paret PVC són una excel·lent opció per a aquells que busquen protegir les seves parets de la humitat i d'un possible mal, ja que el PVC és un material extremadament durador. A més, el PVC és molt fàcil de netejar i mantenir, la qual cosa ho fa ideal per a àrees com a cuines i banys on s'acumula molta brutícia.

Avantatges dels revestiments de paret en PVC

Els revestiments de paret de PVC tenen nombrosos avantatges sobri altres materials. Són més econòmics, més fàcils d'instal·lar i mantenir, així com més resistents a la humitat i els altes temperatures. A més, el PVC és un material ignífug, per la qual cosa proporciona una major seguretat en cas d'incendi.

Com poden ajudar els revestiments PVC a la meva llar?

Els revestiments de paret en material PVC són una excel·lent opció per a millorar l'aspecte de la seva llar. Els revestiments PVC són impermeables i resistents a la humitat, per la qual cosa són perfectes per a cuines i banys. També són molt duradors.

Quins factors haig de considerar en triar revestiments de paret en PVC?

En triar revestiments de paret en PVC, has de considerar diversos factors per a assegurar-te que estàs obtenint el millor producte per als teus diners. En primer lloc, assegura't que el gruix del panell sigui l'adequat per a la zona que desitges revestir. El segon factor és l'ample del panell; els panells més amples són millors per a les àrees més grans, ja que cobriran més superfície amb menys peces. Un altre factor a tenir en compte és el tipus d'encolat; alguns tipus de cola no s'adhereixen bé al PVC, la qual cosa pot fer que els panells caiguin amb el temps. Finalment, cerca un proveïdor de confiança i experimentat per a assegurar-te que estàs rebent un producte d'alta qualitat.

En FESMÉS disposem de diferents tipus de revestiments de paret fets amb PVC per a qualsevol sala de la seva llar. Consulta el nostre catàleg de productes i rep l'assessorament d'un expert si tens qualsevol dubte.