Vinils pissarres

Descobreix les nostres pissarres i oblidat de tenir tantes coses al cap! A Fesmés t'oferim pissarres en diferents dissenys, que et recordaran les tasques que has de fer o el que has de comprar. Ideals, oi?

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Et sona familiar la sensació d'oblidar tasques importants o perdre de vista allò que necessites fer? A FesMés hem trobat la solució perfecta per a tu. Entra i descobreix els vinils pissarra en diversos estils i mides que us ajudaran a recordar tot el que et pugui passar per alt.

¿Quin tipus de pissarres trobaràs?

Vinils de pissarra per a la cuina

Vols donar un toc d'originalitat i funcionalitat a la teva cuina? Els nostres vinils adhesius de pissarra és el que necessites. Col·loca'ls a les parets i organitza les teves receptes, llistes de compres o menús setmanals de manera clara i accessible. A més, podràs diferenciar fàcilment els flascons i recipients gràcies a les pissarres adhesives de paret que s'ajusten perfectament a qualsevol superfície.

Pissarres adhesives per a nens

Per als més petits de la casa, les nostres pissarres adhesives infantils són l'eina perfecta per estimular-ne la creativitat. Col·loca-les a les parets de la seva habitació i deixa que pintin i dibuixin lliurement. A més, aquestes pissarres són ideals per aprendre i practicar lletres i número de manera divertida. Transforma les parets en llenços de pissarra interactius i educatius!

Vinils pissarra a la paret

Busques una manera versàtil de mantenir organitzats els espais? Els nostres vinils de pissarra per a la paret són la solució. Adhereix-los fàcilment i personalitza cada racó de casa teva. Ja sigui a la cuina, a l'habitació dels nens o a qualsevol altre lloc, aquestes pissarres et permetran anotar recordatoris, missatges importants o simplement deixar volar la teva creativitat. A més, els podràs adherir perfectament al vinil adhesiu paret i apuntar tot allò que necessites recordar.

Independentment de l'ús que li donaràs i del tipus de pissarres que prefereixis, tenir un vinil pissarra a casa sempre és una idea excel·lent i una solució pràctica per fer de la teva vida més organitzada i recordar-te de l'important.