Quadres i llenç

Decora les parets de casa teva amb quadres moderns i amb llenç! Trobaràs una gran varietat de quadres moderns i abstractes pel menjador.

Filtrar per:

Estil
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els quadres moderns es consideren una part molt important de la decoració, ja que destaquen per la seva gran varietat d'estils i dissenys, convertint-se en el complement decoratiu perfecte que no pot faltar en cap llar. És per això que posem a la teva disposició una molt variada selecció de quadres moderns i abstractes per al teu saló o habitació.

Quins estils de quadres i llenç trobaràs?

A Fesmés trobaràs una gran varietat de dissenys perquè escullis el que millor s'adeqüi als teus gustos decoratius i combini a la perfecció amb l'estil del teu habitatge.

Si ets d'aquelles persones que li encanten els animals, els quadres d'animals seran ideals per a tu, ja que formaran part de la decoració del teu habitatge i transmetràs a tot aquell que entri a casa teva, la passió que tens pels animals .

Els quadres de naturalesa també són una opció decorativa estupenda, ja que són quadres que transmeten pau i tranquil·litat, omplint de vida qualsevol estada de la llar.

En funció de l'estil decoratiu que sigui del teu grat, també podràs optar per quadres abstractes o ètnics o quadres vintage, amb la finalitat de col·locar-los al teu racó o lloc favorit.

Els quadres nàutics, seran la millor opció per a aquelles persones que els apassioni el mar, ja que independentment de l'estació en què ens trobem, comptar amb un quadre modern per menjador d'estil nàutic, et farà recordar a aquests moments plens de felicitat , a la calor de l'estiu i la brisa marina.

Finalment, també trobaràs quadres abstractes de ciutats, que seran el complement decoratiu perfecte per col·locar a les habitacions o al menjador. A més, pots acompañar la teva selecció amb una fotografia i en especial, amb un marc per fotos que combini.

Quins avantatges decoratives presenten els quadres i teles?

Comptar amb un quadre modern sempre serà una bona opció, ja que donen color a qualsevol habitació, reflectint el teu propi estil personal i generant l'ambient desitjat per a cada estada.

Per exemple, els quadres de saló moderns, t'ajuden a crear una ambient únic en aquests espais als quals els vols atorgar una personalitat diferent i pròpia. De la mateixa manera, els quadres moderns per a menjador acompanyaran les teves vetllades comunes donant un estil diferent a cada menjar o visita amb família.

Com triar quadres moderns pel menjador

Es tracta d'una elecció molt personal, però comptem amb opcions de quadres moderns que fàcilment li donaran un toc únic al teu menjador. Sempre podem optar per opcions que tinguin una gran adaptabilitat pel seu disseny, sent en tot cas una opció guanyadora en tota mena d'ambients.

Entre aquests quadres moderns per a menjador i saló podem optar per dissenys relacionats amb animals, de colors més sépia o que no destaquin massa, com també amb motius naturals que ajuden a donar un toc de vida. De la mateixa forma, és comuna que entre els quadres moderns per a saló destaquin les figures humanes pels seus dissenys abstractes, però alhora atractius.

Diferències entre quadres abstractes i moderns

A vegades succeeix que sabem que ens agrada un quadre, més enllà del seu estil. Per tant, si volem veure què diferencien els quadres abstractes i els moderns, podem tenir en compte la seva composició. És a dir, en els quadres moderns s'estila un punt de vista i representació fresc, actual i de tints realistes.

En el cas dels quadres abstractes, que també poden ser considerats moderns i ocupar un espai en el saló, les formes són més difuminades i les figures que apareixen no són tan clarament interpretables. Sigui com sigui la teva preferència, podràs trobar quadres moderns per al teu menjador o saló entre la nostra gran varietat d'opcions!