Massilla per fusta reparadora

Repara i prepara la fusta abans de pintar-la! Troba a FESMÉS massilles per a fusta, Aguaplast, netejadors, pasta per a fusta i protectors que protegiran i renovaran les superfícies de fusta.

Filtrar per:

Marca
Color
més... menys
Capacitat (ml)
Filtre

Compra massilla reparadora per fusta a FESMÉS


Si comptes amb superfícies de fusta al teu habitatge, independentment que estiguin a l'interior o l'exterior, caldrà que portis a terme un bon manteniment i preparació de la fusta, per aconseguir que et duri en bones condicions el màxim temps possible.

Normalment, amb el pas el temps, la fusta es va deteriorant a poc a poc, i més si està exposada a la intempèrie, ja que, en patir canvis dràstics de temperatura, es pot veure afectada i començar a esquerdar-se i deteriorar-se. Una correcta conservació de la fusta exigeix comptar amb productes que permetin preservar les seves propietats i aportar una major durabilitat. 

Per a evitar la seva deterioració i tractar de mantenir-la en bon estat, és necessari comptar amb massilles per a fusta reparadores, que protegeixin la superfície i emplenin qualsevol tipus de fissures, esquerdes o forats, evitant que penetri la humitat i s'espatlli el mobiliari.

En FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de massilles, pastes i reparadors de fusta exterior i interior al millor preu perquè cuidis del teu mobiliari de manera fàcil, ràpida i econòmica.

Quines propietats tenen les massilles per a reparar fusta?

Les massilles per a fusta tenen la principal funció de protegir, reparar i millorar l'aspecte de les superfícies de fusta. Es tracta d’un material de bricolatge per fustes molt emprat en restauracions de la llar. Per tant, han de comptar amb les següents característiques:

 • Reconstrueix i repara tot tipus de fustes.
 • És d'assecat ràpid.
 • Fàcil adhesió.
 • Permet repintar la superfície de fusta després de la seva aplicació i assecat adequat.
 • Permet polir la superfície de fusta després de l'aplicació de la massilla o protector.
 • Aporta un acabat excel·lent.
 • Anivella i amaga esquerdes, forats i altres desperfectes.
 • És modelable, s'adapta a les formes de la fusta

 

Què hauràs de tenir en compte abans de comprar un reparador de fusta?

En aquesta secció t'oferim diferents tipus de protectors i reparadors de fusta, en capacitats i colors diferents, entre els quals podràs trobar en format pasta reparadora per fusta. Si necessites una gran quantitat de reparador, podràs optar per les massilles per a fusta, que vénen en formats més grans que la pasta per reparar fusta.

De manera que, abans d'escollir un tipus de protector per a fusta o un altre, hauràs de tenir en compte els següents aspectes:

 • El lloc on es troba i roman la superfície de fusta, si a l'interior o a l'exterior. Depenent dels factors ambientals que la fusta hagi de suportar, es precisarà d’un protector o d’un altre.
 • La mida de la superfície a reparar, perquè en funció de la superfície optaràs per un protector o massilla amb unes capacitats o altres
 • Si voldràs pintar la superfície de fusta o no.
 • El color que vulguis reflectir. Al aplicar aquesta massilla reparadora per fusta, s’ha de considerar sobre quin element l'utilitzarem, de forma que, la reparació quedi el més estètica possible. Podem trobar massilla de color blanc, roure o caoba, entre d'altres.

 

Quin material necessitaràs per aplicar la massilla reparadora?

L'aplicació de la massilla reparadora per a fusta és molt senzilla, abans però, cal tenir clar quin tipus necessitem per al nostre material. Un cop tinguis clar el tipus de massilla o protector per a fusta que utilitzaràs, hauràs de comptar amb els següents materials:

Per aplicar la massilla: necessitaràs una pistola segelladora o una espàtula que et permetran aplicar el protector correctament.

Per netejar i preparar la superfície a reparar: necessitaràs utilitzar una rasqueta, que deixi la superfície impol·luta abans d'iniciar la reparació, d'aquesta manera evitarem després possibles defectes.

Per millorar l'acabat de la superfície: és recomanable utilitzar un paper de vidre, amb la qual podràs rematar les possibles imperfeccions que puguin ser visibles a la superfície de fusta.

Nota:

És molt important que després de fer ús de la massilla o protector de fusta, netegis amb aigua els estris que has utilitzat per a la correcta aplicació, ja que, d'aquesta manera, eliminaràs tot tipus de restes de material, podent utilitzar les eines per a la pròxima vegada.