En els temps que corre, no hi ha temps per anar a casa, posar-se a cuinar i tornar a la feina per seguir amb la nostra jornada laboral. Una altra opció és anar a dinar a el restaurant, però no tothom pot permetre sortir a menjar diàriament. És per això, que el tupper s'ha convertit en el gran aliat. Gràcies a ell, pots preparar el dia anterior el menjar que et arribaràs per menjar, o fins i tot, hi ha persones que organitzen tots els àpats de la setmana. 'Persones molt previsores!

Comprar tuppers, seran el teu millor aliat

Els tuppers o carmanyoles són dels estris de cuina més bàsics i necessaris en el nostre dia a dia. Segur que t'ha passat alguna vegada que cerques algun recipient per la cuina, perquè no saps on posar el menjar que t'ha sobrat o la que t'has preparat per menjar a l'endemà, i estàs a la vora de la desesperació quan t'adones que no tens res per guardar els aliments. Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat de tuppers de diferents mides i materials a el millor preu, i tria el que més t'agradi!

Menjar fora de casa deixarà de ser monòton i avorrit amb els nostres tuppers, ja que podràs conservar els teus aliments durant més temps a la nevera i degustar-los quan més et vingui de gust. D'aquesta manera, tot i menjar fora de casa, podràs seguir amb la teva dieta equilibrada, evitant anar a dinar qualsevol menú de restaurant entre setmana.

Tipus de tuppers

Existeixen diferents formes, mides i materials de tuppers on cadascú compleix una funció i necessitat per al consumidor. Els tupper més barats són aquells que estan fets de plàstic. En canvi, els tupper de vidre són els més recomanables per tot el món per què no contaminen, ni perjudiquen la salut i conserven molt millor els aliments.

Com sempre, accedeix a la nostra botiga online i troba la nostra gran varietat de tupper que tenim per a tu.