Plats de dutxa

Ampli assortiment de models i mides en plats dutxa de resina i acrílics perquè puguis muntar el bany que sempre havies somiat. Un cop triat el plat, completa la teva dutxa amb el nostre gran assortiment de mampares!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Forma
Textura
Inclou vàlvula
Filtre

Els plats de dutxa formen part del mobiliari de bany essencial i per aquest motiu, no poden faltar al teu bany. A Fesmés tenim a la teva disposició els millors plats de dutxa amb materials i formes diferents, perquè puguis escollir el que més s'adapti a les teves necessitats, i poder així dissenyar el bany al teu gust. No t'ho pensis més i troba el teu plat de dutxa ideal!

Quins tipus de plats de dutxa tenim disponibles?

Els plats de dutxa de resina són antilliscants, resistents al ratllat i de llarga durada, amb una estètica diferencial i una textura natural que faran del teu bany un lloc agradable i amb estil. D'aquesta manera, escollir un plat de dutxa de resina és una de les millors opcions per dissenyar el teu bany, ja que a més de ser molt fàcil de netejar, el pots combinar amb la mampara de bany que més t'agradi i acabar de fer el teu bany perfecte.

Plats de dutxa acrílucs econòmics

Si prefereixes un plat de dutxa més lleuger i econòmic, el plat de dutxa acrílic serà la teva millor opció, ja que està fabricat amb materials acrílics que aporten major lleugeresa i faciliten el muntatge. Els plats de dutxa acrílics també tenen característiques antilliscants i els pots trobar en diferents formes, perquè s'adaptin a la decoració i estil del teu bany. D'aquesta manera, podràs escollir entre un plat de dutxa acrílic quadrat, plat de dutxa acrílic rectangular o plat de dutxa acrílic corb i combinar-ho amb una catifa de bany per donar-li un toc decoratiu i reflectir el teu propi estil dissenyant el bany al teu gust.