Què és una caixa forta?

Una caixa forta és un element de seguretat que permet emmagatzemar i guardar articles de valor d'una formes segura i inaccessible per a tota aquella persona que no estigui autoritzada.
Les caixes fortes acostumen a estar fabricades de metalls durs i resistents amb la finalitat que sigui impossible obrir aquesta caixa sense el codi de seguretat establert. S'utilitzen principalment per a guardar diners de forma segura dins de l'habitatge, evitant al màxim el risc que entrin a la llar i es portin els diners.

Quins tipus de caixes fortes i caixes de seguretat trobaràs a FESMES?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de caixes fortes i caixes de seguretat en diferents mides, mètodes de col·locació, sistemes d'obertura, colors i dissenys.
Si ens centrem en el tipus de caixa en si i en la manera de col·locació, diferenciem les següents:

  1. Caixes fortes de sobreposar, acostumen a ser les més utilitzades en habitatges i llocs de treball, ja que són molt fàcils d'instal·lar i no es requereix un professional per a la seva correcta col·locació. A més, les trobem en una gran varietat de models i mides, ideals per col·locar a qualsevol espai,  racó de l'habitatge o lloc de treball.
  2. Caixes fortes per a encastar, són una de les millors opcions si el que estàs buscant és la màxima discreció possible al mateix temps que vols estalviar espai. Aquest tipus de caixes es col·loquen encastades a la paret o incrustades en els murs.
  3. Caixes cabals, compleixen amb la mateixa funció que les caixes fortes, a diferència que les cabals tenen dimensions més reduïdes i s'utilitzen amb més freqüència per guardar petits elements de valor.

 

Avantatges de les caixes fortes petites i empotrables

Les caixes fortes petites i empotrables ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els més importants:

  • Passen desapercebudes i es poden posar en qualsevol racó o espai de la llar.
  • Són molt fàcils de transportar i les pots canviar de lloc cada vegada que et vingui de gust, perquè tinguis més tranquil·litat.
  • Són més econòmiques que les grans, sense perdre la resistència ni durabilitat.
  • Compten amb diferents sistemes d'obertura, ja siguin amb clau o bé amb combinació numèrica.

 

Com obrir una caixa forta?

Les nostres caixes fortes compten amb 3 sistemes d'obertura:

  1. Sistema d'obertura amb clau, l'obertura i tancament de la caixa forta es realitza mitjançant una clau.
  2. Sistema d'obertura amb combinació numèrica, és un sistema d'obertura molt còmode, ja que no has d'estar pendent de guardar cap tipus de clau, únicament de memoritzar una combinació determinada per poder obrir la caixa forta.
  3. Sistema d'obertura mixt, tant amb combinació numèrica com amb clau, és una de les millors opcions que pots optar, ja que et permetrà obrir la caixa forta tant amb les claus com amb combinació numèrica, i en el suposat cas que no trobis la clau o no et recordis de la combinació, podràs obrir igualment la caixa forta.