Espigues, escaires i cargols d'unió

Fes realitat els teus projectes i treu el teu costat més creatiu! A FESMÉS t'oferim la millor varietat d'accessoris d'acoblament que et permetran crear i dissenyar el projecte dels teus somnis. Fes un cop d'ull i posa't mans a l'obra!

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Acabat
Mides (mm)
més... menys
Filtre

Comprar espigues, esquadres i caragols d'unió per a la fusta

Si ets un amant del bricolatge i t'agrada muntar i construir els teus propis projectes, has arribat al millor lloc.

En aquesta secció t'oferim la millor selecció d'espigues, esquadres i caragols d'unió per a fusta amb els quals podràs deixar-te portar pel teu costat més creatiu i posar-te a la feina en la construcció dels teus projectes de bricolatge.

 • Per a realitzar unions invisibles en fustes, les espigues es convertiran en el teu millor aliat.
 • Per a dur a terme unions i muntatges de fusteria a l'interior com en l'exterior, les esquadres seran l’accessori ideal per realitzar fixacions resistents i fermes.
 • Els caragols d'unió també són un altre dels elements que no poden faltar en cap caixa d'eines i que tot amant del bricolatge ha de tenir, ja que permeten la fixació de tota mena de mobles, ja siguin de cuina, de saló, etc.

Tipus d'acoblaments i unions per a la fusta

En FESMÉS trobaràs una gran varietat d’encaixos i unions per a fusta, entre els quals destaquem:

 1. Esquadra de plàstic, ideal per a unions de taulers aglomerats, no realitzen funcions estructurals en mobles i prestatgeries, ja que el plàstic no és un material de gran resistència. Fàcils de muntar, simplement caragolant de manera directa en el tauler aglomerat.
 2. Angle metàl·lic, perfecte per a tota mena d'unions i muntatges garantint una gran resistència en petites estructures. Els angles metàl·lics es fabriquen en acer i estan disponibles en diferents acabats oferint llarga vida útil en tota mena de muntatges i aplicacions en taulers aglomerats. Ideals en aplicacions en què és necessari reforçar les cantonades en unions de peces horitzontals i verticals.
 3. Esquadra en T i L, fabricades en acer i en un gruix molt reduït, ofereixen gran resistència en les unions de 2 peces de fusta, simplement cal centrar l'escaira T o L i fixar amb caragols a les dues peces.
 4. Platines, utilitzades per a assegurar tot tipus de semi-armadures o diferents tipus d'unions en un mateix pla en muntatges de fusta massissa o taulers aglomerats. Disponibles en diferents mesures i acabats per a poder realitzar una unió, entroncament o reforç concorde a les mesures de l'estructura. Tots els models se subministren amb un gruix reduït i no són aptes per a realitzar funcions estructurals.
 5. Espiga de fusta, ideal per a reforçar unions o per a unir taulers de fusta, està formada per dues peces, una col·locada en pla horitzontal i la segona en posició vertical que s'uneix pel gruix (cant del tauler). Les espigues de fusta o tubillones són ideals per a realitzar les estructures dels mobles, ofereixen gran precisió de muntatge i la unió queda completament oculta.
 6. Oferim per a un muntatge ràpid mestres o clavijadores universals que permeten realitzar de manera ràpida unions angulars, en T i de superfícies amb les espigues de fusta. També disposem de kits amb jocs d'espigues, broca i marcadors en els diàmetres més habituals: Ø6, Ø8 i Ø10 mm.
 7. Caragols d'unió i assembli, fabricat en acer, és ideal per a la fixació de tot tipus de mobles entre si, uneixen superfícies col·locades en un mateix pla i eviten la separació entre elles, per exemple els mòduls de cuina.
 8. Enganxament excèntric, utilitzats per a realitzar unions entre una superfície horitzontal i una altra vertical, molt utilitzats per exemple en els muntatges de taules d'escriptori per a muntar-los i desmuntar-los amb gran rapidesa. Sempre se subministra de manera conjunta un pern i una excèntrica, existeixen diferents excèntriques per a diferents gruixos de tauler i perns de caragolat directe a tauler o amb rosca mètrica.
 9. Enganxament invisible, per a la col·locació de prestatges de manera ràpida en els imports de les llibreries. Si els muntants disposen de perforació prèvia, permet el canvi i la regulació de l'altura a l'instant sense necessitat d'eines.
 10. Rosca d'embotir, s'utilitza per a embotir en superfícies de fusta i poder roscar qualsevol tipus de caragol amb rosca mètrica. Molt utilitzada per a la unió de taulers i muntatges en què s'utilitzen caragols de doble rosca. Muntatge ràpid, fàcil i resistent.