Portàtils i llums taller

Troba la llum de treball perfecta que et permetrà realitzar els teus treballs a la perfecció! A FESMÉS trobaràs llums de treball portàtils en diferents mides i models. Tria la teva!

Filtrar per:

Filtre

Compra la llum de treball ideal a FESMÉS


Si estàs buscant un llum que et permeti realitzar els teus treballs de bricolatge correctament i sense cap problema de visibilitat, has trobat el millor lloc!

A Fesmés som conscients de la importància que té comptar amb la llum adequada al taller de treball, on es desenvolupen diferents projectes amb molta dedicació i entusiasme, i, per tant, s'ha de treballar en unes condicions òptimes que permetin realitzar les tasques de forma eficaç.

Per aquest motiu, hem preparat la millor selecció de llums de treball, amb la finalitat que trobis la que s'adapti a les teves necessitats i puguis gaudir d'una il·luminació idònia mentre portes a terme els teus projectes.

¿Com escollir un llum portàtil de treball?

Abans de dir entre comprar-te un model de llum de treball o un altre, és de vital importància que tinguis en compte la temperatura de color que necessitaràs, per treballar de forma còmoda i amb la il·luminació necessària.

La temperatura de color es mesura en graus Kelvin (K), ja que pots trobar llums amb diferents temperatures, però la temperatura idònia per tenir la llum adequada en un taller de treball, és aquella llum que té una temperatura d'entre 4500K i 6000K, per veure correctament i evitar fatigues visuals.

Avantatges de comprar un llum portàtil de treball

Comptar amb un llum portàtil de treball al taller, serà una de les millors opcions per les quals podràs optar, ja que aporten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  1. Es tracta de llums que funcionen amb mans lliures, és a dir, et permeten realitzar qualsevol mena de maniobra i treballs manuals sense la necessitat d'haver d'estar pendent de sostenir el llum.
  2. Podràs moure-la i col·locar-la al teu gust, adaptant-la als diferents treballs manuals que estiguis portant a terme.
  3. Són llums econòmiques i molt fàcils de manejar. A més, les podràs trobar en una gran varietat de models que s'adaptaran completament a les teves necessitats.