Downlights i focus encastables

Il·lumina el teu habitatge reduint el consum! A Fesmés trobaràs Downlight LED i focus encastables al millor preu.

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Marca
Model
Color
Potència (W)
Tipus de llum
Alimentació (V)
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

Downlight LED

Fesmés som conscients de la importància que té escollir una il·luminació adequada per a les diferents estances de la llar, depenent si volem ambientar l'estada d'una manera o altra, optarem per un tipus de llum o un altre.

Independentment de l'estil decoratiu que predomini al nostre habitatge, el consum de la llum és un aspecte de vital importància que no hem de passar per alt i que influeix en el moment de decidir quin tipus de llum col·locarem a la nostra llar, ja que no és el mateix col·locar una llum que consumeixi molt, a una altra que et permeti estalviar energia.

Quines característiques tenen els Downlight LED i els focus encastables?

La principal característica dels Downlights LED i llums encastables LED és l'estalvi de consum diari que presenten, ja que l'eficiència de les llums LED permet reduir les despeses considerablement. Aquest tipus de llums també es caracteritzen per la llarga vida útil que presenten, ja que tenen una durabilitat superior que les altres llums.

Els Downlight LED i focus encastables es poden col·locar tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge, ja que, gràcies al seu disseny i estructura, es col·loquen encastats al sostre, protegint-se dels diferents factors climàtics. A més, es poden combinar fàcilment amb les llums LED del sostre amb la finalitat d'aportar un toc decoratiu diferent i aconseguir així la il·luminació desitjada.

D'aquesta manera, els downlights LED i focus encastables presenten gran versatilitat, ja que es poden col·locar als porxos exteriors, passadissos de l'interior de la llar, banys, cuines i altres espais de l'habitatge. A més, depenent del tipus d'il·luminació que busquis, en presentar una il·luminació directa, els podràs col·locar de tal manera que plasmin una il·luminació general, il·luminant espais amplis o bé, una il·luminació determinada, enfocada a destacar espais concrets. No t'ho pensis i suma't a la nova tendència en il·luminació!

FAQs

Què és un Downlight LED?

Un Downlight LED és una font de llum que ve en forma de plafó rodó o quadrat i s'instal·la al sostre per proporcionar una il·luminació general. A diferència dels focus tradicionals, els Downlights LED són més eficients energèticament i duren molt més temps, cosa que et permet estalviar en el teu consum elèctric.

Quina és la diferència entre els Downlights LED i els focus tradicionals?

La principal diferència és que els Downlights LED utilitzen tecnologia LED en lloc de bombetes tradicionals, cosa que els permet tenir una vida útil més llarga i consumir menys energia.