Segur que a tu també t'ha passat, de preparar una mudança i no tenir les caixes suficients per transportar tot el que t'agradaria o bé, de voler fer un regal per algú especial en forma de carta o val regal i necessitar una bonica caixa per incorporar el regal dins, oi?

A Fesmés sabem la importància que té comptar amb caixes de cartró a la llar, ja que mai saps quan les necessitaràs i per aquest motiu, posem a la teva disposició diferents dissenys de caixes de cartró perquè les guardis al teu habitatge i facis ús d'elles quan sigui necessari.

Quin tipus de caixes de cartró tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs diferents caixes de cartró en diversos tipus, colors, dissenys i mides, perquè escullis la que més t'agradi.

Les caixes de mudança, com el seu propi nom indica, estan destinades a carregar objectes i productes personals per traslladar-los d'un lloc a un altre. Aquest tipus de caixes es caracteritzen per ser de gran resistència i comptar amb dues nanses que permeten agafar la caixa adequadament i transportar-la al lloc desitjat.

Les caixes de cartró decoratives es caracteritzen principalment pels dissenys, estampats i colors que presenten, ja que són caixes tant per decorar les habitacions com per fer un regal i lliurar-lo de forma més bonica i elegant.

Independentment del model que prefereixis, podràs adquirir més espai d'emmagatzematge combinant les caixes de cartró amb caixes de plàstic grans.