Tacs niló

En Fesmes podràs trobar diversos articles indispensables per a la teva caixa d'eines. Els tacs de nilons són un element imprescindible que t'ajudarà a la col·locació i fixació d'elements.

Filtrar per:

Col·lecció
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
Quantitat
Aplicació
Filtre

Comprar tacs de niló

Els tacs de niló són imprescindibles en qualsevol caixa d'eines per a la col·locació i fixació de tota mena d'objectes funcionals o decoratius com els prestatges, accessoris de bany, quadres, armaris, miralls, llums, etc. Aconsellem sempre disposar de tacs de niló de gran qualitat a mà per a qualsevol reparació o muntatge, disposar de tacs de marques reconegudes com Fischer evitarà sorpreses desagradables. Les mesures més utilitzades a la llar són les de 6, 8 i 10 mil·límetres.

Què són els tacs per pladur?

Els tacs per pladur són un tipus de tacs d'expansió que s'utilitzen en les parets de pladur, ja que cal tenir en compte que no tots els tacs serveixen per al pladur.

El pladur és un material tou, i per tant, si s'instal·la un tac que no és específic per a parets de pladur, en penjar pes, pot arribar a cedir la paret i despenjar-se. Per aquest motiu, els tacs per pladur estan fabricats específicament per suportar càrregues i pesos en parets específiques de pladur.

Tipus de tacs de niló disponibles a FESMÉS

En aquesta secció descobriràs la millor selecció de tacs de niló, perquè trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis col·locar i fixar qualsevol objecte. Entre els diferents tipus, trobem els següents:

  1. Tac pladur Fischer Duoblade: tac autoperforant ideal per fixar de forma fàcil ràpida i senzilla en plaques de guix i plaques de fibra de guix.
  2. Tac de niló Duopower de Fischer: tac amb dos components que millora el nivell de càrrega gràcies a la seva gran adaptació (funció intel·ligent) depenent de cada tipus de superfície. Ideal en materials perforats, formigó porós i pontejats d'arrebossat.
  3. Tac Fischer SX: expansió en 4 direccions que ens garanteix una adherència perfecta, ideal en materials com el formigó, maó massís, maó buit ceràmic, formigó cel·lular, bloc buit de formigó, plaques de guix i plaques de cartró aglomerat. El tac Fischer SX també disposa d'adherència anti gir que immobilitza el tac evitant la rotació dins de la perforació.

 

Avantatges dels tacs niló

Els tacs niló ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  • Són tacs que es caracteritzen per la seva gran resistència.
  • Mostren una òptima subjecció.
  • Són molt fàcils de col·locar i instal·lar.
  • Suporten grans càrregues tant en parets com sostres.
  • Es poden utilitzar tant per a materials buits com per a materials massissos.