Aplics exteriors de paret

Il·lumina, decora i transforma el jardí de casa teva en un espai bonic i segur! A Fesmés trobaràs la millor selecció d'aplics exteriors de paret en diferents mides i estils decoratius a preus increïbles

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Model
Material
Color
Potència (W)
Casquet
Filtre

Tens la sensació que a l'exterior de la teva llar li falta un toc de llum que il·lumini el jardí i transmeti ser un espai acollidor? Si és així, estàs al millor lloc.

Fesmés t'oferim una gran varietat d'aplics de paret exteriors en diferents estils decoratius i tipus d'il·luminació, perquè trobis el que realment combini amb l'estil del teu habitatge i transformi els diferents espais exteriors en llocs amb encant.

Quines característiques tenen els aplics de paret exteriors?

Els aplics exteriors de paret els trobem en diferents mides, dissenys i marques, així com aplics exteriors LED, i formen part dels complements decoratius essencials que han d'estar presents al jardí, ja que es caracteritzen principalment per les diferents funcions que desenvolupen.

En primer lloc, són elements que aporten el punt de llum just i necessari per poder transitar sense cap mena de perill, ja que ofereixen una intensitat de llum adequada per il·luminar les terrasses, porxos, entrades de la llar, chill out o jardins, sense ser una llum excessiva que enlluerni a tot aquell que passi per davant. D'aquesta manera, es poden col·locar estratègicament per enfocar, ressaltar i amortitzar les parts de l'exterior de l'habitatge que més ens agradin.

En segon lloc, formen part de la decoració de jardí, ja que a més d'il·luminar l'exterior de la llar, aportant seguretat i evitant que ens ensopeguem, són complements decoratius clau per aconseguir l'estil i l'ambient desitjat, ja que es poden complementar amb altres llum per jardí, per tal de potenciar i aprofitar molt més l'exterior de la llar.

En definitiva, comptar amb un aplic de paret exterior sempre serà un encert, tant per decorar com per il·luminar el jardí. Continuaràs pensant-hi? Entra i tria el disseny que més t'agradi per lluir com mai de l'exterior de casa teva!

Com triar un aplic de paret exterior

Abans de comprar un aplic de paret exterior, cal que pensis on el vols col·locar, així com la forma que t'agradaria que tingués: quadrada, rodona, de disseny modern, o si tens una terrassa més clàssica, prefereixes un disseny més vintage…

Sigui quin sigui el model guanyador, acompanyeu-lo sempre d'una bombeta LED per a un menor consum de llum. La teva butxaca t'ho agrairà.